|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Φυτά και ρίζες ακούω
Να δέσεις καμιά... πέτρα δεν το βλέπεις ε; χεχεχε
|
||||
|
||||
Παράθεση:
1. Τα Ελληνικά μου... είναι χάλια. 2. Αυτά που διαβάζετε... ΔΕΝ τα κατανοείτε πλήρως (ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μεγαλύτερο ποσοστό). Φοβάμαι ότι... όσο κι αν βλέπω να έχει αλλάξει η γλώσσα που μου έμαθαν στο σχολείο... το πρώτο ΔΕΝ ισχύει. ΛΑΘΟΣ συμπέρασμα έβγαλες... κι ας το έγραψα καθαρά στο #176. Μικροί δίσκοι (3-5 εκ.) πρέπει να είναι σε μεγάλη ομάδα γιατί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια. Αυτό σημαίνει 20-30 ψάρια... είναι ικανοποιητικός αριθμός. Το δύσκολο κομμάτι... είναι η συνέχεια. Ψάρια 20 εκ. κάνουν "πόλεμο" για να επικρατήσουν και να αναπαραχθούν... σε 1,5 μέτρο μέχρι και θάνατο μπορεί να έχεις. Σε αυτό το μέγεθος και με 6-8 δίσκους ΙΣΩΣ να ΜΗΝ χρειαστεί να βγάλεις κάποιο... ΠΡΙΝ το "στείλουν". Αυτός είναι ένας από τους λόγους... που τα ζευγάρια τα βγάζεις σε γεννήστρες.- ------------------------- Παράθεση:
Το προστατεύει όντως... αλλά ΠΡΕΠΕΙ και να το αλλάζει πολύ συχνά.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 20-05-16 στις 18:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Πόσο πιο απλά... να στο γράψω;
Ανάλογα με το μέγεθος που θα έχουν όταν τα βάλεις... εξαρτάται κι ο αριθμός τους. Σου έγραψα και αριθμούς (σε εκατοστά) παραπάνω. Σε γενικές γραμμές να θυμάσαι και ότι... μεγαλύτερος αριθμός... λιγότερη επιθετικότητα.- |
|
||||
|
||||
Εκανα μια αλλαγη στο χτενακι στην υπερχειλιση γτ δεν μ'αρεσε που ηταν καλλυμενο μονιμα και ετσι εφτιαξα ενα αλλο το οποιο ειναι και ελαφρως πιο μεγαλο και ειναι και αφαιρουμενο σε περιπτωση που χρειαστει πλυσιμο ή αντικατασταση.
|
||||
|
||||
Καμία εξέλιξη;
|
|
||||
|
||||
Ειμαι σχεδον ετοιμος να μπει σπιτι. Εχω παραγγειλει stc και περιμενω. Επισης περιμεμω πορτακια για το ντουλαπι. Μετα μενουν θερμαντηρες υλικα φιλτρων, αμμος κτλ... Ουσιαστικα ειναι ετοιμο απλα μενουν λεπτομεριες!!
|
||||
|
||||
απο φωτισμο τι καλο εχεις ατοιμασει Θάνο?
|
||||
|
||||
Σωστα εχω ξεχασει να αναφερω φωτισμο 😉 Επειδη δεν θα βαλω φυτα ή μπορεί να βαλω κανα ευκολο, θα ξεκινήσω με δυο λαμπες "φθοριου" led 800-900 lumen και 8-9 watt η καθε μια. Και αν χρειαστώ παραπανω φωτισμο (που λογικα θα χρειαστω) ή θα προσθεσω αλλες δυο ιδιες ή καμια ταινια led ή με καμια diy κατασκευη με led παλι!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος το έχει πάρει αυτό http://www.ebay.com/itm/261985934006...%3AMEBIDX%3AIT
και αν είναι ευχαριστημένος
|
||||
|
||||
Ανεμιστήρια εχω ηδη φτιαξει και θα μπουν στο σαμπ!! Καπακια θα μπουν παντου (επισης εχω φτιαξει) για να γλιτωσω υγρασια και θερμοτητα. Καλη ιδεα αυτος ο κοντρολερ αλλα οι λαμπες ειναι 220βολτ αν βαλω led θα το κοιταξω.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mathiu : 04-06-16 στις 01:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μερικές φωτογραφιες απο τα καπακια απο πλεξι και η κατασκευη με τα ανεμιστηρακια!! Τα ανεμιστηρακια αρχικα θα ειναι 3 αν δω οτι δεν επαρκουν εχω τον χωρο και για παραπανω!!
Ειδα καποια βιντεο με το κοντρολερ κανει καλη δουλεια!!
|
||||
|
||||
μπραβο σου Θανο, πολυ ωραια δουλεια, συνεχισε ετσι τον stc περιμενεις και γεμιζεις δλδ?
|
||||
|
||||
Τα πλέξι και οι αλουμινογωνιές λύνουν τα χέρια
Ωραία δουλειά, και μπράβο , πιάνουν τα χέρια σου
|
||||
|
||||
Ευχαριστω 😁 Ναι αν συνηθίσεις να τα δουλευεις ειδικα με το πλεξι κανεις τα παντα!!
|
||||
|
||||
Παρελαβα τα πορτακια του ντουλαπιου και τα περασα κιολας ενα χερακι!!
|
||||
|
||||
Κοντευω κοντευω
|
||||
|
||||
εχει κιαλα χερια χρωμα να περασεις?ακομη αυτος ο stc?υποστρωμα τι θα βαλεις?γενικα το decor τι θα περιλαμβανει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-06-16 στις 17:59 |
|
||||
|
||||
Νομιζω δεν χρειαζεται αλλο χερι, εχω περασει ηδη δυο χερια, απλα εχει και κατι σκονες επανω για αυτο ειναι ετσι, δεν εχω περασει βερινικι ακομα!! Ο stc ακομα αλλα πιστευω οτι δεν θα αργησει πολυ γιατι κατι πραγματα που ειχα παρει μαζι εχουν ερθει. Χαλαζιακη αμμο λευκη-μπεζ (ενα τσουβαλακι περιμενει πανω στην ντουλαπα αν προσεξεις) για βυθο και "ντεκορ" ριζες κανα ευκολο φυτο!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Δεν φτανει για κανενα λογο ενα!! Αλλα πεντε θα θελω σιγουρα..
|
||||
|
||||
φυτα χωρις υποστρωμα θα βαλεις οποτε...τιποτα ανουμπιες κλπ.αποκλειστικα δισκους θα εχεις?
|
||||
|
||||
Βρε, βάλτο να δουλεύεις που περιμένεις τον stc!
|
||||
|
||||
Λες να μην θελω?? Απλα θα "ενσωματωθεί" στο ντουλαπι εσωτερικα και θα συνδεθει σε πριζες βιδομενες πανω στο ντουλαπι δεν θα μπορω να το κανω αυτο εν ωρα λειτοτργιας!!
|
||||
|
||||
Α ενταξει τότε. Οχι οτι δεν το χρειάζεσαι, απλά έλεγα να το ξεκιναγες και να το έβαζες μετά.
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ειμαι σχεδον ετοιμος πιστευω. Παρελαβα τον stc-1000 και τον τοποθετησα εχω αφησει και κενη θεση για κοντρολερ υγρασιας που εχω παραγγειλει (μπορει να ειναι περιττό αλλα θα δειξει η πορεία).
Οι μπριζες μπορει να μοιαζουν πολλες αλλα ηθελα να απόφυγω τα Τ σε περιπτωση που δεν εφταναν αν έβαζα λιγοτερες!
|
||||
|
||||
αμην!ηρθε ο stc...καλο γεμισμα θανο!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 14-06-16 στις 18:02 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
κατασκευη νεου ενυδρείο 650 λιτρων | sllo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-02-09 11:14 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |