|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο οσο ξερω διοτι το εψαξα τωρα κοντα οι πλακες κατοικιας αντεχουν 600κg/m2 (αν θυμαμαι καλα).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με προβληματίζει και η αντοχή της πλάκας
γενικότερα.... Αν έχουν έτσι τα πράγματα το σχέδιο ναυαγεί .. ![]() Ευχαριστώ παίδες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Η πλάκα αντέχει μόνο 600 κιλά / τμ;
Σίγουρα ρε παιδιά;
|
||||
|
||||
![]()
και λιγότερο, αλλά το πιο σίγουρο είναι μηχανικός και αφού δει τα σχέδια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ισχύει το "600κιλά / τμ" ή κάτι κάνουμε πολύ λάθος ή ισχύει στο σύνολο της πλάκας, δηλαδή αν έχεις σε όλο το σπίτι τέτοιο βάρος / τμ
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα αυτό με έχει βάλει σε σκέψεις. Δεν το υπολόγισα καθόλου όταν έστησα το δικό μου, και τώρα αναρωτιέμαι.... λες?
Εμένα ειναι 300 λίτρα (1.20 μήκος) δηλαδή κοντά στο τετραγωνικό που λέγαμε. Έχω 40 κιλά άμμο και καμιά 50αριά ίσως παραπάνω πέτρες. Αν υπολογίσεις βάρος νερού, γυαλιού, τα 3 φίλτρα κτλ... άνετα φτάνω τα 500 κιλά βάρος (ίσως και παραπάνω). Λέτε να έχω θέμα ή αν ήταν θα είχε ήδη γίνει η πατάτα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντοχη Ενυδρειου!! | andy1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 03-12-12 21:36 |
Αντοχή DIY ενυδρειων | alex_s | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 01-08-10 10:30 |
ερωτηση για αντοχη | dr.geo | Bettas | 3 | 28-05-08 21:34 |
αντοχή ψαριών | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-05-08 16:03 |
αντοχη σιλικονης?? | dinos99 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 17-11-07 14:09 |