|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς βιολογικό ή κεραμικό ; και το κεραμικό βιολογικό είναι.
Αυτό που λες βιολογικό - σφουγγάρι τι εννοείς ; Το σφουγγάρι πιο πολύ μηχανικό είναι, πιάνει βέβαια και βιολογία, αλλά αν έχουμε αρκετό βιολογικό υλικό το πλένουμε στη βρύση και επομένως η βιολογία που έχει επάνω του πάει περίπατο
|
|||
|
|||
![]()
για να μην ανοιγω νεο θεμα...
συγνωμη για την ερωτηση αλλα μπορει να χρειαστει και σε σενα.... εχω κι εγω ενα fluval 305.... ξερει καποιος αν μπορω να βαλω αντι για τους μαυρους σωληνες εισαγωγης εξαγωγης αλφαδολαστιχο??? εχει βαλει κανεις??? και τα υλικα που εχει μεσα μου φαινονται λιγα....ειχε 3 σκουλακια ανθρακα τα οποια δεν τα εβαλα και εβαλα λιγο υλικο απο το αλλο μου φιλτρο για μπολι.... και παλι συγνωμη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρά λαμπτήρων | Skydiver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 13-11-15 00:55 |
Σειρά υλικών σε Eheim 2217 | balar1nas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 14-12-14 19:58 |
Σειρά υλικών | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-12 23:05 |
Ενυδρεία εν σειρά !!! | naias | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 10-05-11 22:58 |
Ήρθε και η σειρά μου... RIO 300 | theok1200s | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 10-01-10 12:43 |