|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να αφησεις κενο στις κοντρες , ωστε να χωραει το μπαστουνι του φιλτρου.. οπως στο σχημα.
ή να κοψεις τις κοντρες στις πισω γωνιες , ωστε να περναει απο κει. |
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο ειναι το c4κρεμαστο.δεν το εχω ματρησει αλλα εχει πλατοσ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομη καλυτερα...
αφηνεις κενο στην πισω κοντρα , οσο χρειαζεται το φιλτρο. αρα, καπακι δεν θα κανεις ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και που να βαλω το φιλτρο..στην γωνια η στην μεση?και τις κοντρες ποσο πλατος να τις κανω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-03-16 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να κανω κατι τετοιο πανω.αλλα η πλευρα που δεν εχει ολοκληρη κοντρα πως θα παρει δυναμη?
|
|
||||
|
||||
![]()
5cm κοντρες ειναι μια χαρα.
Εγω θα το εβαζα στο κεντρο για ομαλοτερη ροη.. Οχι οτι θα εχεις προβλημα αν το βαλεις στις ακρες. Εγω τις κοντρες θα τις εβαζα, 3 κολλημενες στα τζαμια και η πισω (που θα ειναι το φιλτρο) θα ειχε κενο , τοσο οσο θα χρειαζεται για να χωρεσει το φιλτρο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |