|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατω εβαλες κοντρες?
ειναι ψηλο το ενυδρειο για 5αρι τζαμι... εγω θα εβαζα και κατω και πανω , σιγουρα! θα ελεγα να βαλεις κοντρες σε πλαισιο (πανω - κατω) |
|
|||
|
|||
![]()
κατω δεν πιστευω να εχει θεμα..ειναι οι γωνιες που εχω βαλει..τις εχω μπουκωσει με σιλικονη.αλλα θα κανω τεστ..αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν κανω πλαισιο πως θα βαλω το φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να αφησεις κενο στις κοντρες , ωστε να χωραει το μπαστουνι του φιλτρου.. οπως στο σχημα.
ή να κοψεις τις κοντρες στις πισω γωνιες , ωστε να περναει απο κει. |
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο ειναι το c4κρεμαστο.δεν το εχω ματρησει αλλα εχει πλατοσ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομη καλυτερα...
αφηνεις κενο στην πισω κοντρα , οσο χρειαζεται το φιλτρο. αρα, καπακι δεν θα κανεις ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και που να βαλω το φιλτρο..στην γωνια η στην μεση?και τις κοντρες ποσο πλατος να τις κανω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-03-16 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να κανω κατι τετοιο πανω.αλλα η πλευρα που δεν εχει ολοκληρη κοντρα πως θα παρει δυναμη?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |