|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω.......Ζωγραφια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανδαισια χρωματων, και ισορροπημενα σχηματα.
Για διαγωνισμο ειναι! ![]() Το πισω και λιγο δεξια οπως κοιταμε, το μωβ ποιο φυτο ειναι;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το μωβ είναι ludwigia glandulosa... |
|
||||
|
||||
![]()
Αριστος μπαρμπα-Νικο!
Καλα τα θεματικα ακουασκεηπ αλλα τα Ολλανδικα ειναι αλλο πραμα ρε παιδι μου,γεμισει το ματι σου! Και το δικο σου ειναι ο ορισμος του "Ενυδρειο Ολλανδικου τυπου"!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευκολα αλλαζεις σχημα και δεν το βαριεσαι. Ασε που μαθαινεις περισσοτερα τις περιεργιες των φυτων. Λιγο μεγαλυτερο ενυδρειο να ειχα ... ![]() Ειχα διαβασει καποτε στου Tom barr to site τα βηματα του aquascaper. Kαι τελικα εχει δικιο... τα ιδια εχω ακολουθησει και εγω.. ![]() http://www.barrreport.com/forum/barr...tic-aquascaper |
|
||||
|
||||
![]()
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο ?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα εχω διαβασει παλαιόθεν τα του Barr.
Οπως ειχα παρακολουθησει και ενα υπεροχο σεμιναριo του Farmer. Το Ολλανδικο σε μαγευει και κολλας μαζι του γιατι δεν χρειαζεται να τηρεις μια συγκεκριμενη τακτικη "κρατοντας" το θεμα αλλα μπορεις να το μετατρεπεις,ακομα και δραματικα, κατα το δοκουν.
|
||||
|
||||
![]()
Το ολλανδικό για μένα είναι το πιο δύσκολο σεταπ ενυδρείου.....Θέλει πολύ δουλειά και υπομονή για την συντήρηση του και αρκετη εμπειρία αλλά και εξοπλισμό. Εγώ προσπάθησα 2 φορες να στησω και συντομα καταλαβα οτι δεν εχω αυτήν την υπομονη.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω κ εγώ κάτι... το βάθος σου είναι 40 σε ενα επιπεδο ή ψηλωνει προς τα πίσω κ αν ναι ποσό είναι μπροστά κ ποσό πίσω?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |