|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα εχω διαβασει παλαιόθεν τα του Barr.
Οπως ειχα παρακολουθησει και ενα υπεροχο σεμιναριo του Farmer. Το Ολλανδικο σε μαγευει και κολλας μαζι του γιατι δεν χρειαζεται να τηρεις μια συγκεκριμενη τακτικη "κρατοντας" το θεμα αλλα μπορεις να το μετατρεπεις,ακομα και δραματικα, κατα το δοκουν.
|
||||
|
||||
![]()
Το ολλανδικό για μένα είναι το πιο δύσκολο σεταπ ενυδρείου.....Θέλει πολύ δουλειά και υπομονή για την συντήρηση του και αρκετη εμπειρία αλλά και εξοπλισμό. Εγώ προσπάθησα 2 φορες να στησω και συντομα καταλαβα οτι δεν εχω αυτήν την υπομονη.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Lobelia cardinalis mini
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν μαρουλι εγινε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο τα ομορφοτερα που εχω δει.μια ερωτηση θεωρεισ την οσμωση καιριας σημασιας στο ενυδρειο σου?ολα τα φυτα σου χρειαζονται μαλακο νερο ας πουμε διαβαζα για το Tonina sp belem οτι χρειαζεται μαλακο νερο ολα τα φυτα σου ειναι στις ιδιες παραμετρους απο αποψη gh kh?πραγματικο στολιδι και σημειο αναφορας για μας που θελουμε να εχουμε φυτεμενο..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα οπως και τα ψαρια ετσι και στα φυτα, καποια φυτα ζητανε συγκεκριμενες παραμετρους οπως και λιπανσεις. ------------------------- Το χαλικι γενικα ειναι επιπεδο σε αλλα σημεια εχει 3-4cm σε αλλα εχει 5-6 . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 07-03-16 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτήσω κ εγώ κάτι... το βάθος σου είναι 40 σε ενα επιπεδο ή ψηλωνει προς τα πίσω κ αν ναι ποσό είναι μπροστά κ ποσό πίσω?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |
Δοκιμή σε iwagumi style! | Sakisdraminos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-06-14 18:45 |
Wabi Kusa Style | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 04-02-14 17:30 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |