Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliens-
1) Και εγώ έχω ένα βαρέλι με νούφαρα και κουνουπόψαρα χωρίς φίλτρανση και συνέχεια πολλαπλασιάζονται. Δεν θα έδινα όμως σε κανέναν συμβουλές για το πως θα μεγαλώσει ΚΟΙ, γατιά . σκυλιά κτλ σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία πάνω στα κουνουπόψαρα.
2) Η λίμνη του φίλου σου είναι στην Αθήνα? Αν ναι, να του δανείσω μια αεραντλία και βάζω στοίχημα ότι θα δει διαφορετική συμπεριφορά στα ΚΟΙ του (αλλά και στο νερό  ) Το ότι έχουν καταφέρει να επιζήσουν τα ΚΟΙ σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι ο κανόνας. Μήπως είναι η εξαίρεση?
Υ.Γ. Για τα ΚΟΙ υπάρχουν κάποιοι "κανόνες", πόσα ΚΟΙ ανά λίτρα, ποιο το ιδανικό βάθος, τι κυκλοφοριτή κτλ. Αν ψάξεις στο φόρουμ και στο ίντερνετ η βιβλιογραφία είναι μεγάλη. Δεν είδα ποτέ τις δικές σου προτάσεις. Τι προτείνεις? Πόσα φυτά ανα ΚΟΙ κτλ ?Από τα συμφραζόμενά σου καταλαβαίνω ότι σε ένα εμβαδόν 5 τ.μ. κάποιος θα μπορούσε να έχει 10.000λτ λίμνη με δυνατή φίλτρανση, αλλά εσύ του προτείνεις 500λτ λίμνη μόνο με φυσική φίλτρανση ?
|
Ειναι δυνατον Να προτεινω 10εκ βαθος; 60εκ ομως θεωρω οτι ειναι καλα! Οποτε σε 5μ2 2500-3000λιτρα με την "συνταγη" που περιεγραψα ειναι μια χαρα!
Βαρια φυτεμενη λιμνη νομιζω καταλαβαινει ο καθενας τι ειναι.....