|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 04-03-16 στις 00:50 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπον στο θεμαμας, απαντησεις περα απο ειρωνιες για τα λιγα λιτρα δεν πηρα! Τι μπορειτε να καταφερετε παραπανω με τα μηχανηματα που εγω καταφερνω με φυτα και σωστο στησιμο? Ξαναγραφω 1) αμμωνια δεν εχω ,γιατι εχω νιτροποιητικα βακτηρια σε ολες τις ς επιφανειας της λιμνης (τοιχωματα αλλα κθριως στοα παχυ στρωμα λασπης στον βυθο)και των φυτων, το βιοφορτιο για τα λιτρα μου ειναι πολθεγαλο, εξαιτιας του πολλαπλασιασμου των χρυσοψαρων >30, αλλα και των πολλων βατραχιων 2)οξυγωνωση πολυ καλη, απο τον συνδυασμο μικρο βαθος -μεγαλη επφανεια, οξυγωνοτικα φυτα στο βυθο, νουφαρα στημ επιφανεια να μην θερμενεται πολυ το νερο, μιλρος καταρακτης 3) ,μηδενικα θρεπτικα, εξαιτιας των πολλων φυτων ,παρολο το μεγαλο βιοφορτιο Εσεις με τα πανακριβα μηχανηματα τι περισσοτερο πετυχαινεται. Αν ειχα περισσοτερα λιτρα σιγιυρα θα περνουσαν τελεια και κοι με την ιδια συνταγη, οπως ακριβως στον κολητο, που επισης εχει θεμα εδω, με κοι ηλικιακα μεγαλυτερα απο καποιους που γραφουν εδω μεσα! Θελω επειιχηρηματα επιτελους να γραψετε και οχι γενικολογιες-αερολογιες! |
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη ,
σε παρακαλώ πολύ σταματα να δίνεις λάθος συμβουλές για ψαρια που δεν διατηρείς . Μιλάμε για Κόι , έχω και Λίμνη με χρυσόψαρα και δεν έχω τα ίδια πανακριβα μηχανήματα όπως αναφέρεις . 10 ανθρωποι που έχουμε Κόι εδω μέσα σου το έχουμε πει και συνεχίζεις να μας λές για ένα μικρο "οικοσύστημα" για χρυσόψαρα .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λαθος γιατι; εβαλα νουμερα. Εξηγησε μου ομορφα και ωραια.....τι παραπανω θελουν τα κοι σου απο τα χρυσοψαρα. Αμωνια δεν εχω, οξυγονο εχω, θρεπτικα οχι μονο χαμηλα, αλλα μηδενικα. Τι παραπανω προσφερεις εσυ στα κοι σου με τα πανακριβα μηχανηματα; ΥΓ αν εκνευριζεσθαι απο ελλειψη επειχηρηματων 'η για αποιοδηποτε αλλο λογο, σταματω εδω. Γραφω για να κανουμε μια ομορφη συζητηση με επιχηρηματα και οχι να διμουμε διαταγες και να μαλωνουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγόρη εγω δίνω στα Κοι μου ποιοτητα ζωής . Ειναι το χόμπι μου και το κάνω καλά .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ας διατυπώνουμε προσεκτικά την άποψη μας αποφεύγοντας ύφος και κουβέντες που προκαλούν. Δεν βλέπω κάποιον να κάνει πλάκα ούτε να ειρωνεύεται και οι απαντήσεις που δίνονται δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν με τις δικές μας απόψεις. Συνεχίστε τον διάλογο όπως πρέπει.....(και μη με αναγκάζετε να μπαίνω σε κρύα νερά ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Εσυ περαν των 3 παραπανω που εγραψα, πως την οριζεις την ποιοτητα ζωης των ψατιων στα κλειστα συστηματα μας, Αρτεμης? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gregkn73 : 04-03-16 στις 10:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την ευημερία των ψαριών μου , απο την ποιότητα του νερου με μετρήσεις απο την σταθερη και μεγάλη ανάπτυξη τους και απο την υγεία τους .
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα που εγραψα και εξασφαλιζω με φυσικο τροπο, διασφαλιζουν αυτα που περιγραφεις. Αρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον....όπως και τις υπόλοιπες διατυπώσεις σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κακο ομως ειναι οτι δεν προσεξες ,οτι οι υπολοιπες διατυπωσεις μου ,ειναι αντιδραση σε ειρωνειες και προσταγες απο συνονιστες του φορουμ
Μεχρι εκεινη την ωρα εγραφα χιουμοριστικα και με γελακια! Οταν διαφωνιυμαι ομως με καποιον και τελειωνουν τα επιχειρηματα ,ξεκινιυν οι ειρωνιες και οι προσταγες.....και το κακο ειναι οτι προερχινται απο τα "κεφαλια" του φορουν, τα οποια αντι να παρατητησεις που εκτραπηκαν, το εκανες σε εμενα , που αντεδρασα στον τροπο γραφη τους! Κριμα.... Οτι ηταν να γραψω το εγραψα, πλεον διακρινω πολυ επιθετικοτητα αντι για διαθεση για κουβεντα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλοπή Ψαριών Από Λίμνη | bill123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 18-11-13 16:37 |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Θέμα συζητήσεις : θερμοκρασία ενυδρείων | POURITANOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-05-09 13:38 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |