|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εαν θεωρεις οτι αυτο που εχεις ειναι σωστο ποιος ειμαι εγω να σε πεισω για το αντιθετο....
Υποψην σου ο Γιαννος επειδη μιλαμε... εχει φτιαξει αλλη λιμνη 10000 λιτρων με ολο τον εξοπλισμο, εβγαλε τα κοι απο την παλια λιμνη και τα εβαλε στην καινουργια....καποια απο τα κοι του εγιναν πραγματικα κοι....στην παλια εχει μονο χρυσοψαρα.... Ανεβασε φωτο απο την λιμνη σου....θα ηθελα πολυ να την δω.....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλοπή Ψαριών Από Λίμνη | bill123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 18-11-13 16:37 |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Θέμα συζητήσεις : θερμοκρασία ενυδρείων | POURITANOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-05-09 13:38 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |