|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Αρτεμις δεν παιζεσαι ,
τι να πω, χρυσοχέρα Μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
Γεια στα χερια σου Αρτεμις! Εγω αντι για κακτακια θα εβαζα ενα κισσο. Τιλανσιες ειδα στο ΙΚΕΑ.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Τάκη μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 10-02-16 στις 20:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει γίνεται τέλειο.
σου βγάζω το καπέλο. τα μικρά ομορφαίνουν και σιγά σιγά περνούν χρώματα. ![]() ![]()
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-06-16 στις 21:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Με έχει κουράσει πραγματικά έχω μάθει με τα τσιμέντα και τις αληθινές πέτρες ο bob μάστορας ...
![]() ![]() Αααα Αλέξη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-06-16 στις 21:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα παιδιά είναι καλό ταϊσμενα θα σου στείλω καμιά φώτο.
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-06-16 στις 21:05 |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω να κάνω μια ερώτηση
![]() Την πλάτη (τύπου καταράκτη) θα την κάνω με φελιζόλ και θέλω να κολλήσω πάνω στο φελιζόλ άλλα κομμάτια φελιζόλ , αν τα κολλήσω με ενυδρειακη σιλικόνη θα έχω πρόβλημα ?? ή πρέπει να τα κολλήσω με άλλο τρόπο μεταξύ τους ?? Έτσι για το καλό σας βάζω και 2 φωτό απο το εσωτερικό με τα φυτά . Eβαλα και μια anubia σήμερα (απο τα χρυσόψαρα) φουλ στην καφέ άλγη είναι .... Η πέτρα στο κέντρο θα φύγει ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά μου λες πως δεν πιάνουν τα χέρια σου
¶λλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη μου φαίνεται ![]() Ναι , με ενυδρειακή σιλικόνη να κολλήσεις ότι θες αλλά να την αφήσεις 2-3 ημέρες να στεγνώσει καλά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |