|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ
![]() ![]() ![]() ![]() Έβαλα και ένα banana lily (έτσι το ξέρω)Nymphoides είναι , έβγαλε δύο φύλλα ... Ωραίες οι κρυπτοκορίνες συμφωνώ αν έχω χώρο στο τέλος θα βάλω ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Θες ιδέα ;
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:10 |
|
||||
|
||||
![]()
ντύσε τις γλάστρες με πετραδακια
επειδή τις έβαλες ήδη στο νερό, βρες κάποιες άλλες γλάστρες, κόλλησε πετραδάκια με σιλικόνη και θα έχεις αυτο το αποτέλεσμα ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-02-16 στις 23:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμ , άλλα τετοια γλαστρακια δεν έχω αυτα είχαν νουφαρα και άλλα φυτά που αγόραζα (φυσικά για λίμνη με Κοι δεν κάνανε τα γλαστρακια) οπότε με βλέπω να βγάζω να στεγνώνω να κολλάω και μετά απο 4 μέρες ξανά μέσα , να σου πώ το σκέφτομαι , αν βρω χρόνο με βλέπω να το κάνω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτό γίνεται
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα χρυσοχερα!!!
non stop εισαι ε? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |