|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με 15 ευρω παιρνεις γυαλα ετοιμη κολλημενη 45λτ απο Πολωνία και τα μεταφορικά μέσα,προσπαθώ να ψωνίζω απο ελληνικά μαγαζιά αλλά οχι με δεκαπλάσια τιμη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τακη δλδ στο φυτεμενο περα απο το να αναβει τα φωτα τι διαφορετικο κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε συ, εσυ μόνο για τα φωτα το θες, τι άλλο θες να κάνεις ;
|
|||
|
|||
![]()
χαχα! τελοσπαντων!!
![]() ![]() κοιταω τωρα να παρω τζαμια, βρηκα μια αντλια 300αρα με ενα 10ευρω. θα παρω και την bisson. ταπερακι θελω να βρ τωρα. αμα αδειασω θα πεταχτω στα τζαμπο. να εχει το λεροι τιποτα? |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΕΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ.
το ενυδρειο θα μπει στην βαση που βλεπετε. ειναι τα συρταρια της κουζινας, γερο ξυλο και αντεχει. υπολογιζω λοιπονε νεες διαστασεις. 47εκ μηκος, 40 εκ βαθος και 35 υψος Ή 40Χ40Χ35. Ο ενδιασμος μου στις διαστασεις ειναι οσον αφορα την διευκολυνση του hardscape, αλλα και πως το ενυδρειο θα δειχνει πιο ωραιο σα στησιμο. τι λετε απο τα 2? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα υπαρχει προβλημα που θα ειναι η κουζινα ακριβως διπλα?δηλαδη αμα καταλαθος το χτυπησεις με καμια κατσαρολα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ατμοι απο το μαγειρεμα ; Τσικνα ; λάδια ; Θερμοκρασία ;
Πολλά αρνητικά βλέπω, και οπτική επαφη θα έχει μόνο απο μπροστά. Δεν μου αρέσει η θεση του ενυδρείου ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |