|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θες πες μου.μπορω ολα τα απογευματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κοιτάτε και τα ετοιμα που τα έχουν σε προσφορές αν ο τζαμάς θέλει 50-55 για τα τζάμια μόνο?
Για κύβο 30χ30χ30 Aquael 75 ευρώ, μαζι με θερμαντήρα, φίλτρο, Led φωτιστικό , και καπάκι τζαμένιο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θελω να το χτισω μονος, για το λογω οτι το καθε ενυδρειο προσαρμοζεται στον κατοχο του, τοσο απο διαστασεις οσο και απο συντηρηση. και στην τελικη, ΘΕΛΩ ΚΑΠΩς ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΗΣ!!!! ------------------------- Τακη για τα φωτα χρησιμευουν αυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 18-01-16 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ναι !!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------- Αγοραζεις και τη σιλικονη απο εκει, ίδια τιμη με το Praktiker την έχει
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-01-16 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θελουν προγραμματισμό αν κοπεί το ρεύμα τον ρυθμίζεις και τον ξεχνάς εχουν καμια 20αρια προγράμματα δεν είναι μηχανικοί αλλά ηλεκτριονικοί κλπ κλπ εχω 4 στο φυτεμενο 2 στα χρυσόψαρα 1 στα συννεφάκια 1 στο κύβο στη καραντίνα 1 για τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και 2 εφεδρικους εχω βολευτεί πάρα πολύ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |