|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σταματα να με μπριζωνεις βρε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω του Γιώργου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=85965
με διαστάσεις 80 Χ 40 Χ 20 με 5 αρι μας πήρε 30 Ευρώ τον Απρίλιο Αν κάνει τετοια αυτος θα χάσει Πετάξου βρε redman στο Leroy να δεις τιμη
|
|||
|
|||
![]()
λες να καταλαβε να μου το κολησει κιολας?
δε του ειπα κατι τετοιο ομως. θα παρω να ξαναρωτησω. μιση ντροπη δικη μου μιση δικη τους. και αν μπου ξαναπουν το ιδιο θα τους αναφαιρω τα παραδειγματα που μου ειπες παραπανω, για να δουμε τι συμβαινει. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου προτείνω κάτι ;
Βλέπω πως εισαι Αιγάλεω, αρα ειναι κοντα σου Πέρνα εσυ απο εκει και πες του το, πες του και για εμενα , ο Τάκης με τα ενυδρεία, δεν έχω πρόβλημα. Και ζήτα τον Σαράντο
|
|||
|
|||
![]()
τακη αυτο θα κανω. και ξαναλεω, μιση ντροπη δικη μου μιση δικη του.
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον τον ξαναπηρα. οταν του ειπα διαστασεςι θυμηθηκε και μου λεει εσυ δε με πηρες και πριν και σου ειπα 50 ευρω? οταν του ειπα τα παραπανω παραδειγματα τα μασαγε και μου λεει 40, μετα μου λεει 35. με 5αρι τζαμι, χωρις καποιο εξτρα clear.
νταξι, πραγματικα απαραδεκτη συμπεριφορα. αναγκαστηκα θα πρεπει να παρω απο αυτον ομως, γιατι μενω αιγαλεω και δεν εχω μεταφορικο εδω στην Αθηνα. δε βρισκω αλλη λυση. Θα ψαξω να δω τα leroy που ειναι, και αν βολευει να παω. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω
Αν τυχει και τον δω θα του τη πω. Αυτος χάνει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θες πες μου.μπορω ολα τα απογευματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κοιτάτε και τα ετοιμα που τα έχουν σε προσφορές αν ο τζαμάς θέλει 50-55 για τα τζάμια μόνο?
Για κύβο 30χ30χ30 Aquael 75 ευρώ, μαζι με θερμαντήρα, φίλτρο, Led φωτιστικό , και καπάκι τζαμένιο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θελω να το χτισω μονος, για το λογω οτι το καθε ενυδρειο προσαρμοζεται στον κατοχο του, τοσο απο διαστασεις οσο και απο συντηρηση. και στην τελικη, ΘΕΛΩ ΚΑΠΩς ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΗΣ!!!! ------------------------- Τακη για τα φωτα χρησιμευουν αυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 18-01-16 στις 15:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ναι !!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------- Αγοραζεις και τη σιλικονη απο εκει, ίδια τιμη με το Praktiker την έχει
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-01-16 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πειραιώς και ποτάμι, έχει Jumbo εκεί , και Intersport , είναι εμπορικό κέντρο
https://www.google.gr/maps/place/Ler...17033aac?hl=el
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |