|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όχι μωρέ, δεν έχω καν κοράλι στο δικό μου... Απλά με το που το είδε, το ερωτεύθηκε ![]() ![]() Τον πρώτο χρόνο είχα ελάχιστα πράγματα, ότι μου φέρνανε, καθώς λόγω μυωπίας δεν είχα μάσκα!! Φέτος αξιώθηκα να πάρω με διορθωτικούς φακούς και να μαζεύω μόνος μου... Είμαι και χειμερινός κολυμβητής από το δημοτικό, ντροπή μου... Από τον θαυμασμό μου στις σμέρνες που έπιανα για λίγη ώρα σε λεκάνες και στις παρατηρούσα, μπήκα στο φόρουμ εδώ πριν 2 χρόνια, για να φτιάξω ένα ενυδρείο που θα τις φιλοξενούσε.. Είπα να πάω από την παρακάτω μπλε λεκανίτσα, σε ενυδρείο ![]() ![]() ![]() Αλλά τα ψαράκια με κέρδισαν... Μετακόμισα μετά το καλοκαίρι και δεν είναι όπως ήταν πριν, οπότε θα κάνω 2 παρουσιάσεις, του παλιού και του νέου ![]() ![]() ![]() Θα βρω χρόνο και θα το πράξω Samian ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |