|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι τα καλυτερα κ.Τακη...Να αναρωσει το γρηγοτερο..
Απο που ομως συμπερανατε για νυχτικη..επειδη κατι τετοια μου τα κανει και το οραντα μου αλλα το κανει σε παιχνιδι και επειτα επανερχεται στα φυσιολογικα του...Συνεχεια το κανει αυτο??
|
||||
|
||||
![]()
Οταν κολυμπάει ήρεμα τα παει καλα, οταν ριχνω φαι και παει να τρεξει εφτανε στο φαι με κολοτουμπες, σημερα ομως ήταν πιο άσχημα, και τωρα το βραδυ το βρήκα ανασκελα, για αυτο άρχισα θεραπεια με Flagyl, επίσης δεν άγγιξε τον αρακα που του εριξα
Τα Funcy ειναι ευαίσθητα με τη νηκτική κύστη Ευχαριστώ Λουκά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά Τάκη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Αρτεμις
![]() ------------------------- 2η ημέρα πρωί ολα καλα , ειχε φάει και τα 2 μπιλάκια αρακά, η θερμοκρασία ανεβηκε στους 18, το βραδυ αυξηση θερμοκρασίας πάλι , αλλαγη νερού με epsom salt και δόση flagyl
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 21-12-15 στις 09:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο τάκη, καλή αναρρωση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τακη νομιζω καλα θα παει..
απλα θα τραβηξε αερα.. μην ταισεις κατι αλλο, κανε και λιγο διαιτα και πιστευω θα στρωσει.... σαν μπαλα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μικρό μπήκε σήμερα στο ξύλινο, αρκετά καλύτερα αλλά όχι τέλεια, τελικά πρέπει να έχει ανατομικό πρόβλημα που δεν του είχα δώσει και ιδιαίτερη σημασία, όταν κολυμπάει ήρεμα όλα είναι μια χαρά, αλλά όταν θέλει να τρέξει γιατί έριξα φαί ή αν τρομάξει πάει με κολοτούμπες. Ακόμα και ανάπηρο όμως θα το κρατήσω γιατί δεν βλέπω πως είναι κάτι πολύ σοβαρό, τρώει κανονικά, έρχεται όταν με βλέπει, με κολοτούμπες, αλλά έρχεται.
Όταν το έριξα στο μεγάλο δεν πήγε να κρυφτεί, αντίθετα, άρχισε αμέσως να ψάχνει στο βυθό για φαί, και όταν έριξα φαγητό πήγε τρέχοντας. Μπορώ να πω πως στη καραντίνα έδειχνε πιο υποτονικό από ότι στο μεγάλο, άτιμο πράγμα η μοναξιά φαίνεται, με τη παρέα του μάλλον νιώθει καλύτερα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 180 Πιθανό πρόβλημα??? | sakis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-08-12 18:04 |
Πιθανό πρόβλημα με διακοσμηση από σκελετό αχινού; | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-05-10 19:22 |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |