![]() |
#1 |
Πιθανό πρόβλημα με διακοσμηση από σκελετό αχινού;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πριν από μια εβδομάδα έβαλα μέσα στο ενυδρείο μου για διακοσμηση τρία καβούκια/σκελετούς αχινών που είχα καθαρίσει και βράσει καλά πρίν.
Σήμερα πρόσεξα ότι ένα θυλικό γκάπυ έχει ουρά μαζεμένη/ζαρωμένη και κάθετε στο πυθμένα. Μπορεί να προκάλεσα μόλυνση με τη νέα διακόσμιση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο που σου λεω ειναι βγαλτα αμεσως γιατι μπορει να σου ανεβασει ρΗ , να τραυματιστουν τα ψαρια σου και δεν πιστευω οτι εκει οπου ζουνε εχει και αχινους.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσε να ανέβει το PH λόγω του ασβεστίου από το σκελετό;
Τα έβγαλα και τα πέταξα!
|
||||
|
||||
![]()
Αφού τα καθάρισες καλά δεν ευθύνονται αυτά για το πρόβλημα... Μπορεί να ανέβασαν την σκληρότητα, αλλά τα γκάπι δεν έχουν πρόβλημα... Κάτι άλλο φταίει.
|
|||
|
|||
![]()
¶ρχισα τις αλλαγές νερού σα τρελός. Τα υπόλοιπα γκάπυ δείχνουν ο.κ.
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αυτο εφταιγε?Θελω και εγω να βαλω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γειά σας απο εμένα! Νέος με τρελή όρεξη και πιθανό πρόβλημα | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-01-09 20:24 |
Πιθανό πρόβλημα; | Vasilizzz | Bettas | 8 | 08-03-06 01:33 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |
Πιθανό πρόβλημα στο ξεκίνημα | jimbardis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 23 | 01-10-05 09:09 |
Πιθανό πρόβλημα με Dropsy. | Βασίλης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-10-04 01:50 |