|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε σας Κ.Τακη οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι οπως εχω πει και εχω ξαναπει για ολες σχεδον τις συμβουλες και την βοηθεια εδω και παρα πολυ καιρο ![]() Οσο για το φαι μια φορα ηταν δεν ξανα εριξα...πιο λιγο και απο αυτο δλδ? Για το ψηλωμα του σαμπ πιστευω θα ειναι ευκολη η δουλεια εφοσον δεν ακουμπαει στο νερο η πανω πλευρα του τζαμιου..οποτε γτ να μεινει εκτος λειτουργιας για καποιες μερες ? Επισης για τον καφε οποτε θελετε!!!! Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Ηθελα να κανω κατι μεγαλο και αρκετο για τα χρυσοψαρα ωστε να ειναι μια χαρα και πιστευω οτι το πετυχα... Με το aquascape δεν εχω κανει κατι ακομα απλα εβαλα αυτα που ειχα..για να κανω κατι θελω καπακι και φωτισμο και επειτα βλεπω τι θα σχεδιασω εκει μεσα... Επρεπε να γινει η μεταφορα διοτι σημερα αυριο φευγει το παλιο ενυδρειο.. Και ηθελα να δω συμπεριφορα αλλα να προλαβω να καθαρισω και το παλιο... Παράθεση:
Θα χρειαστω σιγουρα ![]() Απλα παιζει θεμα με τον φωτισμο προς το παρον... Ειμαι υπο την μελετη να κατασκευασω καπακι... ![]() Υπηρξανε πολλα ατομα εδω οπως και αλλου που με βοηθησαν παρα πολυ,με στηριξανε και με συμβουλευσαν να κανω κατι ικανοποιητικο για τα ψαρια μου και με καθοδηγησαν εκει που ειχα χαθει ![]() Τους ευχαριστω παρα πολυ,ξερουν αυτοι ποσο ευγνωμων ειμαι για την βοηθεια τους ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |