|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ρωτησα περι του θεματος μου στο παρελθον για το θεμα βαρος σεισμου κτλ
μου ειπανε μια ιστορια για ενα 1000λιτρο στον 4ο οροφο...στον σεισμο του '99 παρακαλω... Η βαση απο κοιλοδοκο... Το ενυδρειο πηρε κινηση πανω στην βαση προς τα δεξια περιπου 15-20 εκατοστα εξω απο την βαση...Επροκειτο για γυαλινο ενυδρειο και οχι ξυλινο.. Και δεν ανοιξε και δεν επεσε..και περασε crash test ισχυρου σεισμου Τωρα απο εκει και επειτα απο θεωρια στην πραξη οπως προανεφερα γνωριζουμε οτι απεχει πολυ... Σε εναν ενδεχομενο σεισμο δεν φοβαμαι τις παλετες αλλα την αντοχη του ενυδρειου,αν ανοιξει και το λιγοτερο ποσο νερο θα βγει εξω,αυτα σε μικρους σεισμους... Σε μεγαλους σεισμους..πιστευω οτι απλα θα βγω εξω και οτι "μέλλει γενεσθαι"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εγώ θα το μαρτυρήσω για το Λουκά Ότι και να λέτε, ο οποιοσδήποτε και να του λέει, δεν πρόκειται κανείς να του αλλάξει γνώμη με τίποτα, ο Λουκάς άρχισε μια κόντρα θέλει λέει, τα χρυσόψαρα του να γίνουν πιο μεγάλα από τα δικά μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχοοοοοο.....
![]() ![]() ![]() ![]() Μακαρι να ημουνχρυσοψαρο δλδ με τετοιο ενυδρειο ![]() Μηπως ξερεις αν υπαρχει καποια ιστοσελιδα στα ελληνικα η καποιο βιβλιο για κατασκευη και τροπο λειτουργειας sump? Σκεφτομαι να φτιαξω στο νησι ενα ενυδρειο κιεγω για αναπαραγωγη επιλεγμενων χρυσοψαρων .... Επισης τι ειναι οι βιομπαλες κ που μπορω να μαθω περισσοτερα γι αυτες ? Νομιζω αρχιζει να μπαινει το μικροβιο για τα ενυδρεια ολο και περισσοτερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι βιομπαλες ειναι μπαλες πλαστικες που κρατανε την ακαθαρσιες του νερου με την διευλευση του μεσα απο αυτες... Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ...θα το ψαξω .....
Αν και μου φαινεται βουνοοο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσαι πολυ.σκεφτομαι να φτιαξω και εγω ενα αλλα πρεπει να το παρω αποφαση.Μπραβο παντος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Πως σας φαινεται...?? Ακομα αρχη ειναι βεβαια..θα ντυθει με mdf και θα τοποθετηθει για βαση κοντρα πλακε και φελιζολ και θα φτιακτει ενα κασελακι για την παραμορφωση ωστε να ερθει χωνευτο το σαμπλα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 29-09-16 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και πως θα στέλνεις το νερό εκεί ; και πως θα φεύγει από εκεί ;
Θα ανεβαίνει με αντλία απο τα σαμπ και θα ξαναπέφτει με φυσική ροή στο στο σαμπ ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τεραστια!!! μουχααχαχαχαχαχα Η αληθεια ειναι οτι δεν τα αλλαζω με τπτ τα ψαρακια μου ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |