|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() http://www.reefcentral.com/forums/sh...readid=1310585 http://www.beananimal.com/projects/s...ow-system.aspx Απο εκει και επειτα ειναι αθορυβο τοσο οσο το ρυθμισεις με τις βανες... Στην εξοδο του νερου στο μπαλκονι το νερο κυλαει απαλα,το γλυφει... Στην εξοδο του νερου στην σωληνα για να παει στο σαμπ εχει λιγο πιο αποτομη διευλευση...αλλα σε γενικες γραμμες δεν ακουγεται τοσο οσο περιμενα... Παράθεση:
Απο που αγοραζω ομως κατι τετοιο??
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι παρατήρησα εδώ, έβαλες φλάτζα ανάμεσα στα τζαμια με το μπαλκόνι ;
Βλέπω να υπάρχει κενό ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Το φοβηθηκα για αυτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε βρε φοβιτσιαρη, αφου σου ειπα, τεφλον απεξω και δεν θα χάνει , οι ροδελες είναι φαρδιες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μια στο εκκατομυριο να ειχα διαροη χωρις να διαφωνω μαζι σας βεβαια... Η Γυναικα θα ερχοταν μεσα και ξερετε που θα ημουν εγω τωρα ![]() ![]() ![]() Εδω επαθε οταν ξεκινησε να λειτουργει το ενυδρειο το κατι της!!
|
||||
|
||||
![]()
οι γυναικες στην κουζινα τους
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χααχαχχα
Εχω μπλεξει με αντρακι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από Ελλάδα δν ξέρω!! Σου παραθέτω 2-3 που βρήκα από google να ρωτήσεις... Είτε ως loc-line τα ζητάς, είτε ως nozzle http://www.pitsikoglou-trade.com/esh...υγρού-Loc-line http://aquariumshop.gr/shop/axesouar...ith-connector/ http://tecnopneumatic.gr/page.ashx?p...atid=25&sn=268 |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως με 2 γωνιες και 1 ρακορ (ή πιο πολλά αν ειναι βαθιά η εισαγωγή) μπορει να κάνει την ιδια δουλειά, να σχηματίσει ένα σχήμα σαν S. Το έχω κάνει στο δικό μου και χτυπαει το νερό στη επιφάνεια και κάνει και αναταραξη
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σίγουρα, απλά δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο το loc-line, ώστε να το προσαρμόσεις ακριβώς στην στάθμη!! Σε εμένα, όταν κλείνω την αντλία, το πολύ σε 2-3 δευτερόλεπτα πέρνει αέρα και σπάει το σιφωνάρισμα.. Είναι λες και έχω ανεπίστροφη στην αντλία
![]() Επίσης το loc-line λόγω πεπλατυσμένης και στενής εξόδου, διώχνει πε πολύ περισσότερη πίεση το νερό και δημιουργεί μεγάλη ανατάραξη, που μπορείς πάλι να την προσαρμόσεις και να την κατευθύνεις ακριβώς εκεί που θες.. Από την στιγμή που το ενυδρείο τρέχει έτσι τώρα όπως το βλέπω στις φωτός, σίγουρα και 2 γωνίες με ένα ρακόρ θα κάνουν πολύ καλή δουλειά.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() που είναι πιο στενό και μεγαλώνει την ταχύτητα της ροής. Επίσης αυτο το S , το πάνω μερος κινείται οριζόντια και το κατακορυφο κάθετα , ετσι μπορώ να ρυμθίσω το ύψος αλλά και τη διευθυνση του νερού ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, μια χαρά!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω 2 θεματακια που με απασχολουν αρκετα και θελω την συμβουλη σας..
1)καπακι 2)ψηλωμα το σαμπ.. Για το 1 σκεφτομαι τα εξης: πλεξιγκλας 3αρι παχος αλλα θελω πολλα νευρα (κοντρες) κτλ το εχω δει απο κοντα με τις κοντρες και ολα τα σχετικα στου κ.Τακη και μπορω να πω οτι ειναι γερο σαν πετρα δεν σπαει δεν χαλαει..κοστος περιπου στα 100 ευρω χοντρικα μονο το καπακι.. Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω να το δουλευω τοσο καλα οσο ο Κ.Τακης και φοβαμαι μην κανω καμια γκαφα... Για το 1 επισης σκεφτομαι το κοντρα πλακε θαλασσης που μπορω να το δουλεψω αλλα δεν ξερω τι επεξεργασια χρειαζεται καθως επισης σκεφτομαι το κοντρα πλακε να ειναι 8αρι με 10αρι παχος το πολυ μπορει και λιγοτερο αν βρω... Για το 2 εχω θεμω αρκετα σοβαρο ασχετως αν βρισκεται σε λειτουργια αρμονικη προς το παρον το ενυδρειο+σαμπ Χρειαζομαι ψηλωμα...αρα αυτο παει να πει οτι κολαω επιτοπου και ψηλωνω τα παντα ωστε να ειμαι πιο κομπλε... Αυτο το κοστολογω περιπου στα 10-20 ευρω +την σιλικονη (καποια σιλικονη για ενυδρειακη χρηση??) Επισης κατι τελευταιο που μπορει να ξερετε και το εχω ως απορια...εχω ενα καπακι για το σαμπ απο γυαλι..πως μπορω να κοψω το γυαλι χωρις να γινει ζημια ωστε να χωρεσουν οι σωληνες της εξοδου στο σαμπ μεσα? Αυτα προς το παρον ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | akis_chatzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-09-12 17:05 |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |