|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια..
Για το φαγητο εριξα μια φορα οπως και μου ειπανε ![]() αλλα για να ειμαι ειλικρινης θα δωσω τροφη μπολικη να γινουν θηρια ![]() βεβαια τωρα για το ερωτημα στο γενικως..επειδη τα ψαρακια ειναι μικρα και πρεπει να παρουν μποι ριχνω αρκετη γτ ειναι και 10 και δεν ξερω πιο θα πρωτοφαει λιγο η πολυ.. Για το σαμπ.. Δεν εχω την δυνατοτητα για λιγοτερο νερο αλλα λογικα θα βαλω τζαμια γυρω γυρω για να αυξησω τα λιτρα του..διοτι η αντλια παιζει σε χαμηλη ροη λογω υψους νερου... ![]() Αρτεμισια ευχαριστω ![]() Ορεστη τρελε ξερεις τα λογια περιττα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τρελέ τα έβαλες τελικά τα ψάρια μέσα, δεν κρατιέσαι
![]() Τα ψαράκια πολύ όμορφα, το ενυδρείο επιβλητικό, τι πιο καλό για χρυσόψαρα τέτοιο μέγεθος ενυδρείου. Τώρα στις αρχές, για καμιά εβδομάδα τάιζε πιο λίγο βρε Λουκά, να πάρει λίγο τα πάνω της η βιολογία. Για το σαμπ τώρα, θέλει προσοχή για να το ψηλώσεις αφού το έχεις σε λειτουργία, και τα χωρίσματα εννοείται πως δεν μπορείς να τα τροποποιήσεις, θα πρέπει να μείνει κανά 3ημερο εκτός λειτουργία για να το κάνεις αυτό. ¶ντε καλορίζικο Το καφέ δεν τον γλυτώνεις ![]() ΥΓ Πρέπει να σε μάθω να βάζεις φωτογραφίες και βίντεο στα ποστ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετικό!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε πολυ ομορφο...
Χθες διαβαζα και την κατασκευη σου.. Ωραιος!! Αν θες κανενα κλαδεματακι με περνει να κλαδεψω τις ανουνπιες νανα μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο φίλε μου, να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου!!
------------------------- Αν θες σκέπασε το μπαλκόνι με κανα κομμάτι πλέξιγκλας, ή τούλι προσεκτικά ωστε να μην σου φουντάρει κανά ψαράκι μέσα και κανει βολτα στο sump!! Την έχω πάθει... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 05-11-15 στις 13:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εχει να κάνει επίσκεψη στο Σπακουρή να τα ακουμπίσει πάλι και θα πάρει κομμάτι και για το μπαλκόνι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Δεν ειχα χρονο να ανασανω περα τις 12 και μιση το βραδυ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εισαι μαστορας τελος!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερή άπλα για τα χρυσοψαράκια!
Δεν ξετρελάθηκα με το scape ![]() αλλά αν το σκεφτείς για αφρικάνικο εκεί μέσα θα μπορούσες να κάνεις θαύματα ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ένας ορεξάτος χρυσοψαράς αρχίζει ο προσηλυτισμός ( ![]() και μάλιστα,με μια αντιμετώπιση κακομοίρικη . ![]() Λουκά συγχαρητήρια για τον άρτιο εξοπλισμό σου.Κράτα καλά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεν ανακοίνωσα ακόμη το πρόγραμμα εβδομαδιαίας κατήχησης, ωρών ημερήσιας προσευχής και μελέτης των γραφών του αδελφού Konings και ημέρα αναχώρησης για το προσκύνημα στους Αγίους τόπους της Αφρικής. Μείνετε συντονισμένοι με τον πνευματικώς εν Αφρική διατελούντα διάκονον των αφρικανικων κιχλίδων τα ελέη, αδελφό Κλεόβουλο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από τα πιο ευτυχισμενα και τυχερα ψαρακια του κοσμου είναι.Τετοια λιτρα,τετοια φιλτρανση,τι να πω.Σαν οπαδος της υπερβολικης φιλτρανσης,ακομα και εγω ,λεω εναι υπερβολή.
![]() Να τα χαιρεσαι φιλε μου. Λυσε μου και μια απορια που εχω,τοσα κιλα,εμπιστευεσαι τις παλετες?Ου μη γενετο,σε σεισμο,νομιζεις ότι δεν θα εχει επιπλέον ταλαντωση,τις εχεις δεσει μεταξυ τους?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμε και τις εμπιστευομαι...Μια παλετα στηριζει κοντα στον τονο μπορει και παραπανω... 5 Ευροπαλετες μπορεις να καταλαβεις τι κανουν... Οι παλετες εχουν δεθει μεταξυ τους με λαμες και βιδες και εχουν γινει μια εννιαια μαζα...Ηρθε και εδεσε και το κοντρα πλακε το γομαρι απο πανω... Σε σεισμο η κατασκευη δεν υπαρχει περιπτωση να παει πουθενα... Το ενυδρειο αν κουνηθει απο πανω τους ειναι αλλο θεμα.. Αν και με τοσο βαρος και το φελιζολ κολημενο πανω στο ενυδρειο πιστευω οτι θα ειμαι μια χαρα...ολα αυτα περι του ενυδρειου ειναι θεωρια...με τις παλετες ειμαι σιγουρος..!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε σας Κ.Τακη οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι οπως εχω πει και εχω ξαναπει για ολες σχεδον τις συμβουλες και την βοηθεια εδω και παρα πολυ καιρο ![]() Οσο για το φαι μια φορα ηταν δεν ξανα εριξα...πιο λιγο και απο αυτο δλδ? Για το ψηλωμα του σαμπ πιστευω θα ειναι ευκολη η δουλεια εφοσον δεν ακουμπαει στο νερο η πανω πλευρα του τζαμιου..οποτε γτ να μεινει εκτος λειτουργιας για καποιες μερες ? Επισης για τον καφε οποτε θελετε!!!! Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Ηθελα να κανω κατι μεγαλο και αρκετο για τα χρυσοψαρα ωστε να ειναι μια χαρα και πιστευω οτι το πετυχα... Με το aquascape δεν εχω κανει κατι ακομα απλα εβαλα αυτα που ειχα..για να κανω κατι θελω καπακι και φωτισμο και επειτα βλεπω τι θα σχεδιασω εκει μεσα... Επρεπε να γινει η μεταφορα διοτι σημερα αυριο φευγει το παλιο ενυδρειο.. Και ηθελα να δω συμπεριφορα αλλα να προλαβω να καθαρισω και το παλιο... Παράθεση:
Θα χρειαστω σιγουρα ![]() Απλα παιζει θεμα με τον φωτισμο προς το παρον... Ειμαι υπο την μελετη να κατασκευασω καπακι... ![]() Υπηρξανε πολλα ατομα εδω οπως και αλλου που με βοηθησαν παρα πολυ,με στηριξανε και με συμβουλευσαν να κανω κατι ικανοποιητικο για τα ψαρια μου και με καθοδηγησαν εκει που ειχα χαθει ![]() Τους ευχαριστω παρα πολυ,ξερουν αυτοι ποσο ευγνωμων ειμαι για την βοηθεια τους ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |