|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ταιζεις λιγο;αυξησε λιγο το φαγητο και βλεπεις..Παντως και το ηχοσυστηματακι τουμπανο δειχνει εε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι ότι αύξησα πριν μία βδομάδα και την ψαροσύνθεση και το τάισμα κι έπιασα με τη μία πρωτεϊνικό φιλμ παρόλο που έχω και δυνατή ανατάραξη στην επιφάνεια. Εδώ και 3 μέρες χρησιμοποιώ και nitrogen να δω πως θα πάει κι η μέτρηση την Κυριακή πριν την αλλαγή του νερού, άμα μετρήσω πάλι 0 θα διπλασιάσω τη δόση. Για το ηχοσυστηματάκι ναι είναι το άλλο μου χόμπι, 7 συνολικά ηχεία κι ένα προβόλι 100 ίντζες περίπου για κινηματογραφικές απολαύσεις με τη γυναίκα τα ΣΚ.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο, να το χαίρεσαι.
![]() Λίγο προσοχή με το τάισμα κλπ. Να βλέπεις τα ψάρια σου να έχουν κοιλίτσες γεμάτες αλλά όχι πρησμένες/φουσκομένες. Θα το καταλάβεις με τον καιρό το πολύ και το λίγο τάισμα. Απλά να κοιτάς να έχουν καλό σχήμα τα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικο καλλιο!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το στησιμο σου για αρχη με πολυ
ωραια φυτα.Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα το nitrogen, το ίδιο δεν είναι;
Ευχαριστώ να σαι καλά.
|
||||
|
||||
![]()
το νιτρικο καλιο ειναι αυτο που λεει ,νιτρικα και καλιο ,το νίτροτζεν ειναι μονο νιτρικά αλλα εςυ δεν εχεις θεμα μιας και βάζεις και καλιο.Οσο αυξάνονται τα φυτα θα χρειαστείς και λιγο εξτρα σιδηρο αν υποθέσουμε οτι το flourish σε καλύπτει σε ιχνοστοιχεία. Το κιτρινισμα και λιώσιμο ειναι και σύμπτωμα τις έλλειψης σιδήρου,απλα επειδή ανέφερες μηδέν νιτρικα σου μιλήσαμε για νιτρικα αν προσθέσεις νιτρικα και δεις το προβλημα να επιμένει παρε και σιδηρο.
|
|||
|
|||
![]()
πολύ πολύ ωραίο μπράβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση κρίσεως, επειδή δεν μπορώ να καταλάβω όπου και να διάβασα για το seachem nitrogen, ξέρει κάποιος να μου πει η προτεινόμενη δόση που λέει 2,5ml για κάθε 160 λίτρα, πόσα ppm νιτρικών προσθέτει; Δηλαδή αν κάνουμε τον υπολογισμό εγώ χρειάζομαι για τα 100 λίτρα 1,5 ml δύο φορές τη βδομάδα, αυτό πόσα ppm ΝΟ3 προσθέτει στο ενυδρείο μου;
------------------------- Λοιπόν έχω ένα ευχάριστο νέο, μπορώ από βδομάδα να προβώ σε αγορά κι εγκατάσταση co2 αν όλα πάνε καλά, θα θελα τη βοήθειά σας για τη χρήση του κι εξηγώ: ηλεκτροβάνα δεν θα πάρω, θα την αφήνω όλο το 24ωρο ανοιχτή για να είναι σταθερή η παροχή, στις πόσες φυσαλίδες θα είναι το ιδανικό; Θυμίζω ο φωτισμός μου είναι 30 watt sylvnia grolux με ανακλαστήρα στις 9 ώρες κι ένα μέτρο λεντοταινία 17,7 watt 6000 Κέλβιν στις 6 ώρες, με τα λιπάσματα θα πρέπει να αλλάξω κάτι;
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ : 05-11-15 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |