|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά τα πράγματα
![]() Ετοίμασε το νέο ενυδρείο, γέμισε το φρέσκο νεράκι, βάλε διακόσμηση-φυτά κλπ, βάλε όλα τα υλικά που έχεις στα φίλτρα που λειτουργούν μέσα στο σαμπ και βάλε και τα ψάρια. Voila! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε τότε στρώσε με μπόλι....κάνε μετρήσεις και μετά βάλε τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ετσι το σκεφτηκα και εγω οποτε μου εφυγαν οι αμφιβολιες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάξε το ενυδρείο, φτιάξε και ότι άλλο χρειάζεται, και όταν είσαι έτοιμος ελα να σου δώσω μπολι, άπειρο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν ειναι ετοιμο το ενυδρειο?να ερθω να συζητησουμε για το καπακι? Οταν ειναι ετοιμο το ενυδρειο και το καπακι για να κανουμε χρυσοψαροσυζητηση και να δω και τους γιγαντες ψαρια ? ενα ματακι βαλε μονο για να μην τα ματιαξω! ![]() Οταν ειναι ετοιμο το ενυδρειο και θα χρειαστω οδηγιες για το καπακι το κουτι υπερχειλησης και το κουτι του stc-1000?Οι αποψεις μου δυιστανται ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσθεσω ...
Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου | ΝΙΚΟΣ 13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-04-11 12:39 |
Στρωσιμο ενυδρειου...πώς??? | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 01-02-10 09:29 |
Στρωσιμο ενυδρειου | Αιμιλιανος Σεραφειμ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-12-09 02:25 |
Στρωσιμο ενυδρειου | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 23-05-09 18:47 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | m3expert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-09 17:49 |