|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα φυτά είναι μόλις δύο εβδομάδων, το ενυδρείο έτρεχε 10 χρόνια με άλλο βυθό ακατάλληλο για φυτά και μόλις πρόσφατα άλλαξα κι έβαλα άμμο. Βασικά στα διάφορα φόρουμ του είδους συμπεριλαμβανομένου και του GAB έπεσε πολύ διάβασμα μέχρι να το στήσω απ την αρχή γιατί είχα μία ατυχία πριν λίγους μήνες με την αντίσταση που χάλασε χωρίς να το πάρω χαμπάρι με αποτέλεσμα να πέσει η θερμοκρασία στους 10 βαθμούς και να ψοφήσουν όλα εκτός από ένα cherry barb το οποίο είχε γεννηθεί στο ενυδρείο μου!!! Ετσι αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά μιας και πριν δεν είχα ιδέα, ό,τι μου είχαν πει στα pet shop. Ετσι πήρα Α.Ο. κι επεξεργάζομαι το νερό και είδα αμέσως αποτελέσματα μιας και συνέχεια εναλλάξ μέρα παρά μέρα γεννάνε αυγά τα lemon και τα cherry που δυστυχώς τα τρώνε μιας κι ακόμα δεν έχει φουντώσει η φυτομάζα. Οι φωτό είναι απ την πρώτη μέρα των φυτών, τώρα είναι πιο φουντωμένα, μάλιστα έχω ήδη αρχίσει και κλαδεύω μέχρι να στηθεί όπως το έχω φανταστεί, φτιάχνω μόνος μου το θειικό κάλιο και έχω σκοπό σιγά σιγά να φτιάξω κι άλλα λιπάσματα όπως και στο μέλλον να μπει και μπουκάλα co2 αλλά όταν βρω δουλιά γιατί εδώ και 3 μήνες είμαι άνεργος. Θα αγοραστούν επίσης μερικά cherry barb να φτιαχτεί σωστή αναλογία για χαρέμι - κοπάδι και μόλις στρώσει ο βυθός και μερικά corydoras, ίσως και γαρίδες, θα δείξει.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο κι απο μενα ωραιο ενυδρειο και πολλα υποσχομενο απ οτι δειχνει!!Οπως το πες σιγα σιγα πηγαινε το φυτεμενο ειναι φοβερο αλλα τα χει τα εξοδακια του..
![]()
__________________
Θέμης |
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις τα φοντα για ωραια πραγματα στο χομπι.
Καλη συνεχεια.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Δελτα, η αληθεια ειναι οτι συμμετεχω σχεδον σε ολα τα φορουμ το τελευταιο τριμηνο μετα απο μια ζημια που επαθα κι εχω βγαλει τα ματια μου στο διαβασμα κι εδω κι αλλου διαβαζοντας οχι μονο αρθρα αλλα και νηματα με προβληματα μελων γιατι εκει υπαρχει η εμπειρια. Παντως αν θα παει καλα δεν το ξερω, ανεργος 3 μηνες τωρα πιεστηκα πολυ για οσμωση και διαφορα αλλα, θα προσπαθησω και εχει ο Θεος.
__________________
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |