|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εισαι πολυ σαφης σε αυτα που μου εξηγεις απλα μου δημιουργουνται και αλλες αποριες ![]() Συμφωνα με αυτα που διαβασα πρωτα απο ολα να κανω 3 τρυπες Φ40,πιστευεις οτι θα ειναι καλες απο οτι καταλαβα,για την εισαγωγη νερου στο σαμπ σε αποσταση 9-10 cm απο την επιφανεια του ενυδρειου.. σε αυτην την αποσταση που θα τοποθετηθουν οι τρυπες,θα μπει το μπαλκονι μπροστα αρα θα ανεβει η πλευρα του μπαλκονιου στην επιφανεια οπου και θα εχει τα χτενια για να μπαινει το νερο στο σαμπ... Σωστα?Με αυτην την μελετη ποσο νερο θα μπει στο σαμπ αν και εφοσον διακοπει το ρευμα? Επισης για επιστροφη του νερου λες να βαλω PVC σωληνα και να τοποθετηθει σε ολη την πισω πλευρα στην περιπτωση μου ωστε να εχω και αναταραξη αρα αυτοματα οξυγονο στο νερο μου Η υπερχειληση θα μπει στην αριστερη πλευρα οπως το βλεπεις απο μπροστα ενω η επιστροφη αν γινει μια οπως με συμβουλευεις θα μπει σε ολη την πισω πλευρα του ενυδρειου... Το σαμπ για να λειτουργησει το γεμιζω με νερο μεχρι που?Επειδη ειμαι ασχετος απο αυτου του ειδους την φιλτρανση για αυτο ρωταω τοσαααα πολλα Απο αθηνα ειμαι!!Μπορει να τα πουμε στου φιλου τακη καμια μερα αν δεν εχει αντιρηση ειτε αυτος ειτε εσυ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα σχόλια μου παραπάνω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑτι σαν τις φωτο δλδ
Εχει σημασια στην επιστροφη στο ενυδρειο που θα κοιταζουνε οι γωνιες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Αν τις βάλεις πάνω απο την επιφάνεια τις γωνιές μην βάλεις τίποτα, απλά θα πρέπει να μην έρχεται το νερό με τα χίλια και πιτσιλάει στην ευθεία και παντού, να μειώσεις δηλαδή την ισχύ της αντλίας για να πέφτει σκετικά απαλά μέσα... Αν τις βάλεις μέσα στο νερό ή δεν βάζεις τίποτα ή βάζεις 45 μοιρές γωνιές προς τα κάτω για να σπρώχνεις το νερό κάτω για καλύτερη κυκλοφορία... Καλή είναι η ανατάραξη της επιφάνειας του νερού γενικά για οξυγόνωση, αλλά όταν έχουμε σαμπ αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως με την πτώση του νερού προς το σαμπ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα μου πεταξες παλι κατι καινουργιο... Δηλ τι πρεπει να κανω για να ρυθμισω την ροη καθοδου? Θα παω σταματιου και θα του πω τι θελω απο εξαρτηματα και ειμαι σιγουρος οτι θα με κατατοπισει...το μονο που μενει ειναι το κουτι απο πλεξι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | akis_chatzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-09-12 17:05 |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |