|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δλδ ερευνα αγορας κανεις μονο αν θες να παρεις 60αρι? αν θες 20αρι πας με κλειστα ματια και παιρνεις οτι σου πλασαρουν? ωραιος... καλη δουλεια |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε βαλτο σε 20λιτρο αφου το θες τοσο πολυ.
δεν βλεπω το λογο συζητησης ![]() εχει εξηγηθει ηδη και εδω και απειρες αλλες φορες γιατι προτεινεται οτι προτεινεται,οποτε οποιος θελει να ξεκινησει θα δει τι εχει γραφτει και θα εχει προειδοποιηθει για τους κινδυνους. εσυ αφου θες το 20λιτρο τοσο πολυ συνεχισε ετσι.το εχω κανει κιεγω στο παρελθον και με κουρασε πολυ,αλλα αφου επιμενεις,"knock yourself out" που λενε και οι αγγλοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λεω οτι οι οικονομικες διαφορες ειναι μικρες και με το παραμικρο λαθος μπορει να ερθει ακομα και πιο ακριβα το 20 λιτρο. Πρωτη φορα το βλεπουμε? Επισης δεν νομιζω να ειπε κανεις επισταμενα (και οχι μονο στο εδω θεμα) για 60λιτρο για μονομαχο. 30-40 λιτρα συνηθως προτεινονται μες 20-30 τα μινιμουμ. Προσωπικα, εγω προτεινω και λιγοτερα σε εμπειρους αν ειναι αναγκη. Σε εναν μαλιστα εδωσα ενα 10λιτρο προσωρινα για το μονομαχο του, αλλα τα βρηκε σκουρα και μου το επιστρεψε ..... χαχαχαχα Γιωργο123455555 Παράθεση:
Μαρτυράς και χωρις ξυλο ομως. Καταλαβαινω τι βρισιμο και θαψιμο θα επεφτε στο ΠΜ για να ερθει ψαλιδισμενο ![]() χαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι εγινε, χαλασε? ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 16:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα συνεχισεις να βριζεις πολυ ακομα για να αποδειξεις κατι?γιατι το θεμα θα το διαβασουν και παιδια
![]() παντως εχει ζεστη σημερα,το τραβαει το μπανιο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ε ρε δουλεμα που πεφτει ------------------------- σας χαλαει να ακουτε τι μαλακιες λετε, ετσι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου.εσενα χαλαει μαλον,γιαυτο εκνευριζεσαι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Μονομαχο-ενυδρειο μου! | Timekeeper | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-08-12 17:15 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ifestionas | Bettas | 5 | 24-11-10 10:09 |
ενυδρειο μονομαχου | angelwho | Bettas | 8 | 23-11-08 15:50 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |
Ενυδρειο για μονομαχο | stav | Bettas | 5 | 07-02-07 01:22 |