|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οσο για τον αν διαβαζονται τα μηνυματα, διαβαζονται και συγνωμη αν δεν το ξερεις και σε ριχνω απο το ροζ συννεφακι που ζεις, αν και θα επρεπε να το ξερεις ως μοντ που εισαι... και για να μη μου λετε παπαριες, μου χει στειλει πμ δικος μου ανθρωπος, μελος στο φορουμ και μου ηρθε ψαλλιδισμενο και με ** στις κακες λεξουλες... μην προσπαθεις να κερδισεις εντυπωσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Και καλά κάνουν, λένε την άποψή τους και μπορείς να διαφωνήσεις με αυτήν (όπως και έκανες).
Παράθεση:
Όπως έγραψε και ο Σπύρος, τα αστεράκια μπαίνουν αυτόματα στις κακές λέξεις. Δεν τις πιάνει όλες, πιάνει όσες έχουν βάλει οι διαχειριστές. Όσο περνάει η ώρα φτάνουμε πιο κοντά στο κλείδωμα του thread... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- με χαλαει που κανετε το ασπρο μαυρο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolee : 18-09-15 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρεσυ Tolee ποιο ασπρο μαυρο μιλας?
αποδειξε μου οτι εχω αδικο σε οτι σου εχω γραψει. δωσε μου μια αποδειξη πως κανω λαθος σε ενα απαυτα που εχω γραψει και αν δεν μπορεσω να σου εξηγησω επαρκως γιατι γραφω οτι γραφω,τοτε θα σου ζητησω και συγνωμη. ελληνικα δε μιλαω? ελληνικα διαβαζω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εσυ εγραψες αυτο Παράθεση:
παρε ενα 60λιτρο... κι αυτο (με αλλα λογια) το εχω δει σε παμπολλα θεματα... εδιτ: τωρα ειδα οτι κι εσυ λες να παρει μεγαλυτερο... αρα και σε σενα απευθυνομαι... αν δεν εχει δυνατοτητα να παρει μεγαλυτερο να μην παρει, μπορει να τον κρατησει στο 20λιτρο ------------------------- Παράθεση:
καταλαβα... καλη συνεχεια υγ: εχει κοψει και τις ****, μου χουν κοψει κι εμενα σε θεμα τις μαλακιες MOD EDIT: Ας μη συνεχίσουμε τις βρισιές παρακαλώ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 18-09-15 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μα δεν εχει σημασια σε ποιον απευθυνεσαι εφοσον ολοι λεμε το ιδιο πραγμα αλλα δεν θες να το καταλαβεις.
η μαλον ειμαι σιγουρος πως ξερεις πως η απαντηση του νικου ειναι σωστη,απλα δεν θες να το δεις και βρισκεις αφορμη να παρεξηγηθεις. ο νικος και εμπειρια εχει και κοσμο εχει βοηθησει αποδω μεσα. οι προσωπικοι σου λογοι για την επιθεση που κανεις δεν αφορουν και δεν ενδιαφερουν κανεναν μας,ποσο μαλον καποιον που θα μπει να διαβασει και να ενημερωθει απτο φορουμ στο ξεκινημα του στο χομπι. σορυ αλλα δεν γινεται συζητηση ετσι σε ενα φορουμ. καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου πιστεύω πως είσαι λάθος, και μάλιστα πολύ, γιατί αν έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο περί «κλίκας» ή περί «άλλα τη μία φορά και άλλα την άλλη» ή γενικότερα λάθος τρόπος συμπεριφοράς ή απόψεων κάποιων μελλών, πρέπει εκείνη τη στιγμή που το βλέπεις και στο θέμα που το βλέπεις να πεις με ωραίο τρόπο την άποψη σου ή τη διαφωνία σου , αυτό που κάνεις όμως τώρα προσωπικά δεν μου αρέσει , κατηγορείς τους πάντες για τα πάντα. Βρισκόμαστε εδώ με παρεΐστικη διάθεση να μάθουμε και να βοηθηθούμε σε 5 πράγματα και να βοηθήσουμε σε άλλα 5 και αυτό αν ξέρουμε και αν μπορούμε.
Κατά δεύτερο ο τρόπος που γράφεις δεν νομίζω πως είναι ο καλύτερος, μια στοιχειώδη ευγένεια είναι απαραίτητη, και δεν νομίζω να έχεις δει πολλούς εδώ μέσα να γράφουν με τέτοιο ύφος , ας κρατήσουμε λοιπόν το επίπεδο του φόρουμ σε αυτό που του αρμόζει, γιατί θεωρώ πως δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μιλάς με επιχειρήματα και όχι με λόγια του αέρα αλλά και να γραφείς με πιο ευπρεπή τρόπο . Τώρα είναι φυσικό να κλειδώσει και αυτό το θέμα γιατί ο τρόπος που γράφεις είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και με ρωτας ποτε κανατε το ασπρο μαυρο... μαλιστα καλη συνεχεια.... ------------------------- *** Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 18-09-15 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αυτόματο σύστημα πιάνει τη συγκεκριμένη λέξη που έγραψε ο Σπύρος όταν έχει τόνο αλλά δεν την πιάνει αν δεν έχει τόνο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το Μονομαχο-ενυδρειο μου! | Timekeeper | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 12-08-12 17:15 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ifestionas | Bettas | 5 | 24-11-10 10:09 |
ενυδρειο μονομαχου | angelwho | Bettas | 8 | 23-11-08 15:50 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |
Ενυδρειο για μονομαχο | stav | Bettas | 5 | 07-02-07 01:22 |