|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαγνήσιο βάζουμε αν το ενυδρειο τρέχει με νερο όσμωσης
Για καλιο βάζουμε θεϊκό καλιο Το fleet enema το βάζουμε για φωςφωρικα αφου μετρήσουμε και δούμε σε τι αναλογία με τα νιτρικα το θελουμε πχ 10/1 ,12/1 κλπ Το power 4 ειναι τα ιχνοστοιχεία ,μαγνήσιο ,μαγγανιο,κοβάλτιο,μολυβδαινιο ,χαλκός,σιδηρο κλπ
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρησιμοποιούσα, τα φωσφορικά τα νιτρικα κ ο Σίδηρος θέλουν μετρησεις, εκτος κι αν εχεις καλο φωτισμό και μπουκαλα co2 και πας σε estimative index
Τι φυτα εχεις; Εχεις μπουκαλα;φωτισμό; Ζητάνε τα φυτα εξτρα λιπανση;τι θες να κάνεις; Ειναι λιγο έως πολυ επίφοβα για αλγες αν δεν ξερεις ακριβώς τι κάνεις.
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα. Εχω τ8 2επι 39 βατ στα 200 λιτρα
Απο διοξυδιο 3 diy μπουκαλια τα οποια και ανανεωνω σταδιακα. Τι θα μου προτεινες να χρησιμοποιησω; |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις παρουσίαση του ενυδρειου οτι και να σου προτείνω εγω και τ αλλα παιδια
Λάθος θα ειναι,καθε ενυδρειο ανάλογα τα φυτα ,κατοίκους ,υποστρώματα ,νερα θερμοκρασίες χρόνο που τρέχει κλπ εχει δικές του ανάγκες.
|
|||
|
|||
![]()
αν λες για μετρησεις δυστυχως δεν υπαρχουν, απο τελος του μηνα αν παμε καλα με τα οικονομικα.
οσον αφορα τα φυτα, θα προστεσω ευκολα εως μετριας δυσκολιας, φιλοξενω ηδη αρλεκινους και σε λιγακι θα αγοραστουν και τα γκουραμι(1 χαρεμι) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιπασματα | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-01-11 14:32 |
λιπασματα | pavlos t | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-11-10 22:53 |
τι λιπασματα? | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-11-07 17:29 |
DIY λιπασματα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 11-01-07 03:35 |