|
|
||||
|
||||
![]()
οι περισσοτεροι από εμας -αναμεσα τους κι εγω- δε χρησιμοποιούμε "ειδικες" λαμπες....
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χρησιμοποιώ πολύ "ειδικά" LED,
για πλαφονιέρες καμπίνας αυτοκινήτου ![]() Τα συμπεράσματα δικά σας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσπαθώ να βρω την οικονομικότερη λύση με τόσες επιλογές που υπάρχουν και απλά καίω τον εγκεφαλό μου...
![]() ![]() Με βλέπω σε μια grolux για αντικατασταση μιας απλής που έχω, και προσθήκη μιας led τυπου τ8 (60cm) στα 8,5 ευρά για ένα 54 λιτρο που έχω! Για να μην μπαίνω και σε άλλες διαδικασίες..
|
||||
|
||||
![]()
βαλτε flood και τελος http://www.ebay.com/itm/10W-20W-30W-...item35d52eb11e
και για μαζικες παραγκελειεςhttp://www.ebay.com/itm/10W-20W-30W-...3D231209873694 |
|
||||
|
||||
![]()
Σωραίος!!
Μάλλον για εκει με βλέπω, τα μαύρα που είναι πιο λεπτά! Βασικά μήπως έχεις αγοράσει και κάποιο απο αυτα να μας πείς εντυπώσεις? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω αγοράσει και από τα 2 και έχω χρησιμοποιήσει σε φυτεμένα με δύσκολα φυτά π.χ. cuba κλπ... Παίζουν μια χαρά και είχα πάντα μεγάλη ανάπτυξη στα φυτά!! Σε ενυδρείο με cuba ήμουν στα 0.6w/l και είχα full ανάπτυξη...
Τα έχω χρησιμοποιήσει και σε ATS με μεγάλη επιτυχία... Θέλει προσοχή, γιατί ένα από αυτά που είχα παραγγείλει, ενώ έγραφε οτι δούλευε στα 10w, δούλευε στα 6w και άλλο ένα φίλου, αντί για 20w δούλευε στα 12w!!!! Δεν θυμάμαι πωλητή, αλλά μετράω την κατανάλωση με ένα μηχάνημα που είχα πάρει από το eshop και και τα υπόλοιπα δουλεύουν περίπου στην ονομαστική τους ισχύ... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρες!
Ενδιαφέρον, με φωτόμετρο ή πως λέγεται ε? Με το που έχω χρήματα θα την κάνω την δοκιμή μου. 3 ερωτήσεις ακόμα: Τα βίδωσες στο καπάκι? Η βιδες που έχει πάνω ειναι ανοξείδωτες? Με μια 15αρα grolux kai 2 τέτοια προβολάκια των 10W ενα 54λιτρο θα ναι καλά πιστέυετε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για οσους εχουν σκυλακια και γατακια! | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 12 | 26-02-16 22:41 |
Τι λαμπες για φυτεμενο rio 180? | triantku | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-12 13:13 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |
Λαμπες σε φυτεμενο.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-08 09:50 |