|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρες!
Ενδιαφέρον, με φωτόμετρο ή πως λέγεται ε? Με το που έχω χρήματα θα την κάνω την δοκιμή μου. 3 ερωτήσεις ακόμα: Τα βίδωσες στο καπάκι? Η βιδες που έχει πάνω ειναι ανοξείδωτες? Με μια 15αρα grolux kai 2 τέτοια προβολάκια των 10W ενα 54λιτρο θα ναι καλά πιστέυετε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη φωτο που έχω πιο πάνω , ο κύβος μου είναι και αυτός 55 λίτρα περίπου, και των φωτίζω με 5 Χ 2W και βλέπεις πως είναι, συνολικά με 10W περίπου μόνο και είναι καταπράσινος. Το μόνο αρνητικό που πιστεύω πως έχουν αυτά τα προβολάκια είναι πως δεν απλώνουν πολύ το φως και για αυτό ή θα πρέπει να τα βάλεις ψηλά ή να βάλεις πολλά, ειδάλλως έχουν φοβερό φως
|
||||
|
||||
![]()
Την grolux έλεγα να την βάλω λόγω τις τ8 που έχει ήδη το καπάκι.
-Και εγώ αυτο φοβάμαι για την διάχυση του φωτός, και σκεύτηκα για 2 προβολάκια. Ένα στα αριστερά και ένα στα δεξιά. Εκτός αν βρώ σε λιγότερα Watt, και βολεύει οικονομικά. είδα και αυτό στο ebay αλλα ειναι combo flood-spot (3+3) και τα spot νομίζω είδα οτι έχουν 30 μοιρες και τα flood 60 μοίρες. http://www.ebay.com/itm/12W-Epistar-...6e9f37&vxp=mtr
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα 3 απο καθε μπάρα εχουν πιο στενή δέσμη.
Αυτό όμως δεν είναι άσχημη ιδέα. http://www.ebay.com/itm/1550LM-Mini-...7f823a&vxp=mtr
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έντάξει δεν θα το κουράσω πολύ.
Σύντομα οταν μπορέσω θα τα πάρω! ![]() Να σαι καλά!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για οσους εχουν σκυλακια και γατακια! | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 12 | 26-02-16 22:41 |
Τι λαμπες για φυτεμενο rio 180? | triantku | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 02-07-12 13:13 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |
Λαμπες σε φυτεμενο.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-08 09:50 |