|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε πραγματικα και εγω τωρα το ειδα το θεμα σου.
Για καποιο λογο δεν το θυμαμε καθολου. Αλλα και εσυ δεν εκανες καμια ενημερωση να το δουμε σε περιπτοση που το βλεπαμε και δεν σχολιασαμε. παλι φαση η αναβαθμηση πουυ κανεις αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις το χερατα. πλεον υπαρχουν πολυ οικονομικες λυσεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν μας λες και μερικες λεπτομεριες για το νεο ενυδρειο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Σακη!Οπως εγραψα και παραπανω το νεο ενυδρειο ειναι rimless 100x50x50 με σαμπ 80 λιτρων,σκιμμερ θα εχει το mce-600,φωτισμο 2 120βατα της ocean revive,για κυκλοφορια μια jebao rw-8 σε συνδυασμο με την jebao wp-10 που τρεχει τωρα στο μικρο.Στο σαμπ θα μπει χαετο και καποια κομματια βραχου απο το υπαρχον με λαμπα 21w κοκκινη-μπλε απο ebay.Αυτοματη αναπληρωση εχω την ηλεκτρονικη απο fish street η οποια δουλευει που καλα στο μικρο.Βραχος θα μπει 16 κιλα νεκρος μαζι με τον υπαρχων βραχο μου και αραγωνιτης ο seachem pearl beach
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε εχεις καποιο λινκ απο τη λαμπα; γιατι ψαχνω και εγω. ευχαριστω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετατροπη ενυδρειου? | ino | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-04-12 16:43 |
Μετατροπη ενυδρειου! | strinzis | Malawi | 24 | 09-05-08 10:08 |
Μετατροπη RIO 240 σε θαλασσινο | iliasf | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-08 11:48 |
Μετατροπη απο Γλυκο σε Θαλασσινο..Πως? | vagosg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 17-03-08 22:59 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |