|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και χρονια πολλα!
Θελω να μετατρεψω το 125 λιτρο μου,που τωρα ειναι φυτεμενο με κριμπ, σε λιμνη malawi και συγκεκριμενα θα ηθλα να βαλω μεσα 4 labido (1m-3fm). Μετα απο πολυ διαβασμα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω περισσοτερο!αλλου διαβαζα οτι τα λιτρα μου ειναι καλα για 4 labidos,αλλου οτι ειναι οριακα και αλλου οτι δεν κανουν για αυτα τα λιτρα!! οσοι το εχουν δοκιμασει τι λενε; να το δοκιμασω η να παω για Τανγκανικα με multifaciatus!! Υ.Γ. Εχω φαει κολλημα με τα ψαρακια απο αυτες τις δυο λιμνες!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι οριακα, αν τελικα το κανεις, προσπαθησε να κανεις πολλες κρυψωνες
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα!!κατα την γνωμη μου μπορεις να τα κανεις και τα 2 εφοσον το ενυδρειο σου εχει αρκετο μηκος!με το χαρεμακι λαμπιντος εχεις κινηση παντου στο ενυδρειο σου κατι που δεν το εχεις με τα μουλτι αλλα τα μουλτι εχουν χαρακτηρα και προσωπικοτητα που δεν εχουν τα λαμπιντος..παντως αν θες λαμπιντος imo εισαι μια χαρα για ενα χαρεμακι
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι διαστασεις του ενυδρειου ειναι 80x34x45!Οποτε θα δοκιμασω με τα λαμπιντος μιας και εχουν υψηλο Δ.Σ.Α!Μετα απο πολυ διαβασμα καταλαβα πως το σωστο στησιμο εχει ως εξης:φελιζολ-πετρες-αμμος.Αν ολα αυτα ειναι σωστα τοτε εχω το εξης διλημμα: αμμο θαλασσης ή αραγωνιτη και ποσο περιπου χρειαζεται για ενα ενυδρειο με τις διστασεις αυτες για να δημιουργηθει ενα υποστρωμα παχους 7-8 εκατοστα; 25 κιλα ειναι οκ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το τι υποστρωμα θα βαλεις εξαρταται απο τις τιμες του νερου του δικτυου σου.... Τι τιμες GH εχεις εκει ?
Αν βαλεις φελιζολ θα χρειαστεις περιπου 12 κιλα αμμο... |
|
|||
|
|||
![]()
Το νερο της Αθηνας ειναι μαλκο εχει PH 7,6 και GH 8-9!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λαμπιντος θελουν τουλαχιστον μετρο για να κολυμπανε αρα εισαι πολυ οριακα...το 7.6 δεν ειναι μαλακο νερο κατω απο 7 ναι ειναι.με 12 κιλα αμμο θαλασσης εισαι μια χαρα οπως σου ειπε και ο imichal.ο αραγωνιτης ειναι υπερβολη νομιζω για το νερο της Αθηνας μπορεις να βαλεις για να σου ανεβασει το ph τριμμενο κοραλι στο φιλτρο σου και θα εισαι μια χαρα..τηναμμο θαλασσης καλυτερα να την παρεις απο πετ σοπ γιατι εχω ακουσει απο πολλες μαρτυριες οτι μπορει να πετρωσει...και οτι θελεις εδω ειμαστε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπη απο Γλυκο σε Θαλασσινο..Πως? | vagosg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 17-03-08 22:59 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | batza | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 22-03-07 21:43 |
Μετατροπη σπειρωματων | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 30-06-05 07:39 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΑ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ | Lary80 | Malawi | 8 | 30-01-05 18:13 |