|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν το κάνεις με τζάμι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη περίπτωση του φίλου , εξωτερικό πλατης από τζάμι δεν θα το εμπιστευόμουνα, αν το έκανε εσωτερικό ναι, ασε που είναι πολύ δύσκολο να το κολλήσεις όταν έχει πλάτος μόνο 10-12 εκατοστά, και επειδή θα είναι και ψηλό θα θέλει και αλουμινογωνιές εξωτερικά για να αντέχει, γιατι εσωτερικά κόντρες με τα χωρίσματα δεν μπαινουν. Σίγουρα το τζάμι θα στοιχίσει λιγότερο αλλά με πλεξι είναι πολύ πιο εύκολο και πολύ πιο ανθεκτικό, πιο εύκολο για εμένα ε, σίγουρα κάποιος άλλος αν δεν έχει ασχοληθεί με αυτό το υλικό μπορεί να τον κουράσει ή και ακόμα να υπάρχει διαρροή , αλλά και πάλι διορθώνεται πολύ εύκολα
|
|||
|
|||
![]()
Takis νομιζω ειχα ερθει και πιο παλια σπιτι σου για να παρω κατι σαλιγκαρια και ειχα δει τα ενυδρεια σου...
Αμα βαλω την εισοδο απο την μια πλευρα και την εξοδο απο την αλλη πλευρα του ενυδρείου κατα μηκος θα δημιουργηθεί κατάλληλη ροη? |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα θα το βάλεις πλατη και όχι στο πλαι, ετσι ναι , θα υπάρχει καλή κυκλοφορία ή αν το βάλεις στο πλαι θα πρέπει να τραβήξεις σωλήνα να τραβάει από την αντίθετη πλευρα.
Το θυμάμαι Νικο που είχες έρθει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειχες δικιο για τα σαλιγκαρια μου ειχαν γεμισει το ενυδρειο εν τελη...
Ναι θα τραβθξω την σωληνα στην αλλη πλευρα, τα πλεξυ γλαςς θα μου τα κοψει εκει περα η μπορει και να τα βρω και ετοιμα για να γλυτωσω τα κοψηματα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν είσαι έτοιμος πες μου τις διαστάσεις να σου πω τι θα χρειαστείς, αλλά κάποια ψιλολοίδια αποκλείεται να στα κόψει και θα πρέπει να τα κόψεις εσύ, θα χρειαστεί και εσύ να κάνεις κάτι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλάτη για ενυδρείο | teris_1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-05-15 17:27 |
DIY Πλάτη ενυδρείου | Γιώργος N. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-06-13 21:24 |
πλάτη Viv? | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 18-03-11 18:53 |