|
|
|||
|
|||
![]()
Τι διαστασεις πλεξυ γλαςς πηρες, οντως ειναι ακριβα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι χρεώνει και ο Σπακουρης αν του ζητήσεις να σου τα κόψει
δες εδω πόσο μου χρέωσε τα κομμάτια για αυτό το φίλτρο (καπου εκει να υπολογίζεις και εσύ, εχεις περίπου τις ιδιες διαστάσεις) http://www.aquatek.gr/vb/showthread....654&page=2/#48
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα κομματια 100x30, 100x20, και αλλες λωριδες για χωρισματα και νευρα. Συνολο κατι παραπανω απο τετραγωνικο. Ασε τρελαθηκα, μου φυγαν τα σαγονια!!! Δεν ξανα παιρνω ποτε μου πλεξι.
Τακη οχι απο την Αθηνα στο κεντρο τα πηρα. Δεν ξερω πως το λενε το καταστημα... και ουτε θα μαθω.....!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εχω dremel και μπορω στανταρ να το κοψω αλλα ειχα δυο θεματακια. Το πρωτο ειναι τι δισκακι χρειαζεται ακριβως (με ή χωρις δοντακια) και ποσες στροφες. Και το δευτερο και πιο σημαντικο. Αν υποθεσουμε οτι βρουμε το σωστο εξαρτημα, οταν κοπει το διαφανο πλεξι θα αποκτησει αυτη τη θαμπαδα που κανει στο κοψιμο με πριονι; Η θαμπαδα διορθωνεται με γυαλοχαρταρισμα;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδω λέω κάποιες λεπτομέρειες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλάτη για ενυδρείο | teris_1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-05-15 17:27 |
DIY Πλάτη ενυδρείου | Γιώργος N. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-06-13 21:24 |
πλάτη Viv? | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 18-03-11 18:53 |