|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά οι τρύπες δεν είναι κάτι το σπουδαίο και δεν χαλάνε την αισθητική αν γίνουν σωστά, όπως δεν κανουν ζημιά στο καπάκι, μόνιμα θα υπάρχουν. Το μόνο θέμα είναι να υπάρχει κατάλληλος χώρος, τίποτα άλλο.
Βάλε μια φωτογραφία του καπακιού , και απο πάνω και απο μέσα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οριστε και οι φωτος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ,
η λεντοταινία δημιουργεί πρόβλημα, από όσο βλέπω μπορούν να μπουν πολλά ανεμιστηράκια αλλά χώρο βλέπω μόνο εκεί που έχεις βάλει τη λεντοταινία. Αν βάλεις τη λεντοταινία αλλού μπορείς να βάλεις άνετα ανεμιστηράκια. Επίσης αν βρεις και βάλεις ανακλαστήρες ή αλουμινόχαρτο πάνω από τις λάμπες , ίσως να μη χρειάζεσαι και λεντοταινία
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ανακλαστηρες αλλα δε τους χρειαζομαι οπως ουτε τι λεντοταινια χρειαζομαι
Επισης αν φυσαει πανω στη λεντοταινια υπαρχει προβλημα; |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι πως θα μεταφέρει τη ζέστη που βγάζει η λεντοταινία στο χωρο του ενυδρείου, καλύτερα να μη τη χτυπάει.
|
|||
|
|||
![]()
Αφου δε την αναβω ποτε ;p
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη | karterhs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-06-12 01:14 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |