|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω αυριο αυτο...http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2068
ελπιζω κ εγω να κανουν δουλεια γιατι ανεβενουν οι θερμοκρασιες... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το δουλεύω αυτό. Μια χαρά δουλίτσα κάνει. Το καπάκι το έχω αφαιρέσει τελείως αλλά η εξάτμιση πάει σύννεφο.
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα ενυδρειο το εχεις? ποσο ριχνει την θερμοκρασια ? εχω και γω ενα 210 λιτρα και σκεφτομε σημερα - αυριο να παραγγειλω ενα , απλα σκεφτομε μην παρω και δευτερο να βαλω?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Μιλάω για τα μεγάλα μοντέλα με τους 4 ή 6 ανεμιστήρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα 120άρι το έχω. Φυσάει πάνω ακριβώς στο spray bar και ρίχνει μισό βαθμό την θερμοκρασία μέσα σε 10 λεπτάκια. Έχω το μοντέλο με τα 4 φουρφούρια και έχω βάλει και δύο κινεζόνια σε αναμονή για τις χοντρότερες ζέστες.
Θα συκώσω φωτό μόλις πάω σπίτι.
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω το καπακι τελειως...θα δοκιμασω να δω αν μπορω να το βαλω καπως γιατι ειναι μια καλη σχετικα λυση αν δεν μπορεις να πας σε diy καταστασεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |