|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ισως να τα γλυτωσες τα χειροτερα.ελπιζω.
το δευτερο περιστατικο ειναι αυτο μετα του νικου.παντα ετσι απο μια μα...α την πατας,δυστυχως. ελπιζω να τα βρεις ολα ενταξει το πρωι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανα 3ωρο+ παιδευόμουνα Παράθεση:
Τώρα το πρωί με το φως της κουζίνας δεν είδα νεκρές γαρίδες στο βυθό (όσο μπόρεσα να δω) και είδα γαρίδες να κάνουν βόλτα, είδα και 2 αμανο (έχω ή είχα 10-12), ούτε ψάρια νεκρά είδα, το απόγευμα που θα γυρίσω από τη δουλειά και θα είναι τα φώτα αναμμένα θα δω καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
κριμα ρε συ Τακη....
θελει προσοχη ειναι η αληθεια.. που το εχεις το κουτακι? σκεφτηκες τι μπορει να "κουβαλουσε"? |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη ευτυχως ησουν εκει και εισαι και οργανωμενος! Ελπιζω να μην εχεις απωλειες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμπέρασμα, ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΆΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ. Και χέρια δεν έβαλα χθες, με τη τσιμπίδα ταΐζω, και είχα ταΐσει και στις 8, δεν είχα πρόβλημα Παράθεση:
Και τι οργανωμένος, νερό βρύσης με αντιχλώριο έβαλα, ούτε ωρίμανση με τύρφη ούτε τίποτα άλλο, νερό βρύσης , αντιχλώριο και ζέσταμα. Θεώρησα πως δεν θα έχω πρόβλημα βάζοντας σκληρό και αλκαλικό νερό, έτσι και αλλιώς πριν κάνω προετοιμασία με τύρφη και είχα τη τύρφη στο φίλτρο τέτοιο νερό έβαζα, και από όσο έχω διαβάσει και έχουμε συζητήσει , η αύξηση PH & GH δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο η μείωση
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα τι μπορει να παθεις απο ενα κουτακι...ελπιζω ο κοπος σου να μην πειγε χαμενος κ να μην υπαρξουν απολιες!!
|
||||
|
||||
![]()
Τι στο καλο..περονόσπορος επεσε?? μια με τα χερια..μια με τα κουτακια...
Τι να πω...αν σε θελει η τυχη...Ευττυχως αντεδρασες γρηγορα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 28-04-15 στις 23:56 |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, η γρήγορη αντίδραση ήταν επειδή αμέσως θυμήθηκα το πρόβλημα του Νικου στη Ρόδο (nicpapa), αμέσως σκέφτηκα πως κάτι παρόμοιο έκανα και εγώ, και άρχισα το τρέξιμο αμέσως
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω αν ηταν να γινει κατι θα ειχε φανει..η γρηγορη αντιδραση σου σε γλυτωσε...Εδω φαινεται και ποσο σημαντικο ειναι να αναφερουμε και τις 'πατατες' που συμβαινουν γιατι κανουμε και τους αλλους πιο υποψιασμενους..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η απόλυτη καταστροφή | nikos2004 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-09-12 15:19 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
SoS!Καταστροφή. | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-04-08 08:33 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |