|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Τάκη. Ωραίος! όντως θέλει προσοχή (προσωπικά ταίζω μόνο με την τσιμπίδα ή χύμα αν είναι μια τροφή που έχω σε κόκκους που βυθίζονται αμέσως) και ποιό το ηθικό δίδαγμα από όλο αυτό?
-Στο σπίτι πάντα 1-2 φίλτρα να κάθονται και να έχουμε άνρθακα!
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε δυστηχως δεν ξερεις ποτε θα την πατησεις...
Ολοι μας καποτε την παταμε, δεν ειναι δυσκολο. Παλι καλα οτι και να ητανε δεν ητανε κατι δυνατο , γιατι και η αλλαγη δεν θα εσωνε τις γαριδες ( σαν πιο ευαισθητες) , τα ροδοστομα τα νουμερα αυτα που κανανε , τα κανανε απο την αποτομη αλλαγη... ![]() Ενα καλό υλικο που πρεπει να βρισκεται στην ακρη ειναι το Easy-Life fluid filter medium, το οποιο απομακρυνει τα περισσοτερα τοξικα συστατικα. Με αυτο εσωσα οσες γαριδες μπορεσα. Τι κανει ο μαγικος πηλος που εχει μεσα. Το ιδο το πουλαει και η εταιρια, salty shrimp σε σκόνη και το φτιαχνεις εσυ.
Water
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανθρακας υπάρχει πάντα, τον βάζω έτσι και αλλιώς στο βαρέλι προετοιμασίας, τον παίρνω χύμα από Καλογερόπουλο στο Πειραιά. Επειδή τα φίλτρα μου είναι όλα DIY έχω backup αντλίες, όλα τα φίλτρα έχουν ίδιες κύριες αντλίες (3 ενυδρεία 4 αντλίες CISSE NOVA 800), όλες οι μικρές αντλίες (2η φυτεμένου, φίλτρα αναθρακα βαρελιού, φίλτρο τυρφης βαρελιού, φίλτρου άνθρακα για ώρα ανάγκης) SUN-SUN 400 και 2 αντλίες BACKUP SUN-SUN 600
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα δεν παιζεσαι
![]() backup στο backup εχεις ![]() καλα κανεις ομως,κανονικα ετσι πρεπει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η απόλυτη καταστροφή | nikos2004 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-09-12 15:19 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Καταστροφή | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 12-11-08 17:42 |
SoS!Καταστροφή. | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-04-08 08:33 |
Καταστροφή | mpampis | Malawi | 6 | 25-06-07 18:56 |