|
|
||||
|
||||
![]()
μη βιαστεις να στοκαρεις θα το πληρωσεις θαναση κανε υπομονη..εγω ειμαι στο 2 μηνα που τρεχει τωρα το καινουργιο αδειο ..φεεεεετα!!
φυγε εντελος απο τη νοοτροπια του γλυκου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολις φτιαξουν οι μετρησεις, θα μπουν 3-4 ψαρακια και θα τρεξει ετσι 1-2 μηνες και βλεπουμε... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η αλγη περιμενει,ειναι ετοιμη για αποστολη!!!! μιλαμε οταν μπορεσεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σημερινες μετρησεις!!!! παιδια η χθες ειχα κανει καποιο λαθος με τα νιτρικα η η αλγη που εχω τα εφαγε... δεν ξερω τι να πω... σημερα εχω πιο λογικες μετρησεις.... Αμμωνια 0.5 Νιτρωδη 5 Νιτρικα 10 και 2 φωτο απο το ξεκινημα της καφε αλγης... ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 20-02-15 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό Θανάση εύχομαι!!
Με τα νιτρικά μαλλον κάτι έγινε λάθος, γιατι το 160 ηταν εκτός ορίων!!! ![]() Η καφε άλγη δυστυχώς ειναι αναγκαίο κακό! Κάνει τον κύκλο της, μικρό ή μεγάλο, θα δείξει Σε μένα, υποχώρησε μετά από 3 μήνες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η καφε αλγη ναι, υπομονη και αυτη... χεχε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μαλλον καποιο μπερδεμα στο τεστ! Η καφε θα κανει το κυκλο της και μετα καποια πρασινη εισος εμφανιστει μετα! οσο λιγοτερα νιτρικα φοσφορικα τοσο πιο λιγη θα βγει και πιο γρηγορα θα κανει τον κυκλο της... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |