|
|
||||
|
||||
![]()
θα μου στειλουν μονο 2 φιλτρα...???
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετος με θαλασσινό και κοράλια, αλλά έχω την εντύπωση πως όταν και αν μπει άσπρη άμμος στο βυθό θα φωτιστούν πολύ περισσότερο τα σκοτεινά σημεία
|
||||
|
||||
![]()
+1....
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Το θενα ειναι να βρεισ αυτο που θελεις. Γιατι να μην στο στηλει???
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πειτε μου κατι. επιδη σημερα θα κανω τις ρυθμισεις στο φωτιστικο
ποσες ωρες χρειαζονται τα κοραλια φουλ φωτισμο...??? ρωταω γιατι θα ρυθμισω να εχω ανατολη-δυση και moon light και θελω να ξερω ποσες ωρες χρειαζομαι να εχω φουλ το φωτιστικο....
|
||||
|
||||
![]()
μια δεκαριά ώρες τουλάχιστον και το βλέπεις
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
12 ωρες στην κορυφωση??? η 12 ωρες ολο μαζι... ανατολη-κορυφωση-δυση...??
|
||||
|
||||
![]()
Γυρω στις 11 ωρες ολο μαζι ειναι κομπλε
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
8:45-9:45ανατολη 9:45-19-45 φουλ 19-45-20:45 δυση 20:00-21:45 moon light Το moon light ειναι 2 10w power led royal blue. Βεβαια αναλογος σε τι φαση ειναι το ενυδρειο παιζεις και εσυ. Οταν εοχα να βγαλει αλγες εριξα λιγ ο την δυναμη και την φωτοπεριοδο! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το φωτιστικο ρυθμιστηκε να αναβει 12 ωρες . κορυφωνει για την ωρα στο 50% για να μην πνιγω στις αλγες...
ειναι πολυ δυνατο και στο 50% και βαζοντας κοραλια θα το αφησω εκει να δω πως θα πανε.... σημερα τελειωσαν και οι σωλινωσεις του σαμπ και περιμενω να γεμισει και αυτο για να γινει δοκιμη... οι σωλινωσεις το σαμπ και τα καλωδια μπηκαν προχειρα μιας και θα ξαναβγουν μολις ετοιμαστει το επιπλο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |