|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
τα κλαδιά είναι στρογγυλεμένα στις άκρες τους και νομίζω οτι είναι είναι οκ. το παρατηρώ βέβαια και βλέπουμε . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkougi : 16-02-15 στις 22:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετά όμορφο και με πολύ καλές προοπτικές.
Οι διαστάσεις αρκετά καλές για μονομάχο που ξεφεύγουν από τα κλασικά 30αλιτρα. Για τις πέτρες και τα ξύλα σου είπαν τα παιδιά πριν. Θα ήθελα να σταθώ λίγο στις μετρήσεις σου, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός τώρα στην αρχή γιατί το ενυδρείο σου δεν είναι καλά στρωμένο ακόμα, θα σου προτείνω καθημερινή παρατήρηση και ενασχόληση μέχρι να στρώσει πλήρως. Αύξησε τις αλλαγές και τάιζε το λιγότερο δυνατόν. Φρόντισε για PH , GH & KH και πιστεύω πως όλα θα πάνε μια χαρά, το μεράκι δείχνει να το έχεις. Μπράβο σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως σκέφτεσαι να τα μειώσεις ; Με Α/Ο ή με τύρφη ;
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ενυδρειο!!οι σκληροτητες πρεπει να πεσουν.πολυ ειναι το 13.
μηπως οι πετρες ειναι ασβεστολιθικες και σου σκληραινουν το νερο?πρεπει να το τσεκαρεις.επισης αν εχεις αμωνια και νιτρωδη εστω και λιγα σημαινει οτι το ενυδρειο δεν εχει στρωσει η για καποιο λογο δεν αντεξε η βιολογια. συνεχισε τις μετρησεις και ενημερωνε μας συχνα. αλλαγες νερου συχνες και πολυ ελαφρυ ταισμα. μπραβο για το ομορφο ενυδρειο και για το ενδιαφερον που δειχνεις!!εισαι σε πολυ καλο δρομο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
δεν ξέρω άν κάνω λάθος αλλά το 0,05 σε NO2 και NH3/4 δεν νομίζω ότι είναι πολύ. έτσι ? οι πέτρες δεν είναι σίγουρα. το χαλίκι μου είπαν οτι δεν είναι αλλά έχω τις αμφιβολίες μου λιγάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, να κάνεις τις ανάλογες δοκιμές σε βαρέλι προετοιμασίας για να βρεις τις ρουτίνες σου
Παράθεση:
Ελεγξε το αυτό γιατί θα παιδεύεσαι να ρίξεις τις σκληρότητες
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φιλε μου!
πολλα μπραβο για τα λιτρα που εδωσες στο ψαρι! οι πετρες ειναι ξυλοπετρες , δεν ειναι ασβεστολιθικες. για το μαυρο χαλικι , ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν δεν το τσεκαρεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή του πρώτου δισκοενυδρείου ! | jonedessa | Δίσκοι | 5 | 18-07-12 15:45 |
help για αγορα πρώτου ενυδρειου | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 14-08-07 23:33 |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Ο πρώτος μου μονομάχος. | galant | Bettas | 2 | 28-09-04 13:46 |