|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια!!ειμαι νεο μελος και ειναι η πρωτη φορα που ποσταρω.θα ηθελα να μου δωσετε μερικες συμβουλες για τα πρωτα μου βηματα στο χωρο.εχω σκοπο να αγορασω ενα ενυδρειο 50λιτρων και να βαλω μεσα ενα κοπαδι νεον για αρχη και καμια γαριγουλα αμανο.τι θα χρειαστει να πληρωσω στο περιπου για το ενυδρειο και που περιπου βρισκονται οι τιμες στα ψαρακια??σε ολα τα σιτε που μπηκα δεν δειχνουν τιμες.ξερετε μηπως κανενα ωστε να υπολογισω το κοστος???ευχαριστω απο πριν για τις απαντησεις σας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι μια επίσκεψη σε πετ σοπ στην πόλη σου θα σε διαφωτίσει. Πάντως τα ψαράκια που λες είναι από τα πιο φθηνά.
Υπάρχει και αντίστοιχη κατηγορία για επαγγελματίες στο φόρουμ αν θες να υποβάλλεις ερώτημα. Καλώς ήρθες.
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν πας σε μαγαζί να δεις πως είναι τα ενυδρεία και να μάθεις πληροφορίες δια ζώσης, ενυδρείο δεν φτιάχνεις...
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ εστειλα pm στον klaz και ελπιζω να απαντησει.εχω πορωθει τρελα και δεν βλεπω την ωρα να περασω απο την θεωρια στην πραξη!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω απ'όλα...Μην βιαστείς....
Το ενυδρείο θέλει υπομονή ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | panos kerkyra | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 15-02-07 23:47 |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Προταση μαγαζιου για αγορα-παραγγελια ενυδρειου. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-09-04 20:41 |
Αγορα ενυδρειου κρυου νερου. | silver | Χρυσόψαρα | 1 | 19-09-04 23:21 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |