|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι δεν μου παει καλα με την διαρυθμηση του σαμπ , ακομα την επιστροφη την εχεις πολυ μεσα και στο σταματημα της αντλιας θα σου κατεβασει πολυ νερο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με το σαμπ για πιο λογο...??? δεν θα κατεβαινει πολυ νερο, θα κατεβαινει οσο του εχω βαλει εγω. γιατι να κατεβασει παραπανω....??
|
||||
|
||||
![]()
Η σωληνα της επιστροφης θα κανει σιφωνι και θα σου κατεβασει περιπου 40λιτρα οπως το βλεπω στο σταματημα της αντλιας το σαμπ γιατι δεν το γυρνας αναποδα να κανει λιγοτερο δρομο η επιστροφη ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα διορθωθει.... μπηκε σε εκεινο το σημειο η επιστρωφη γιατι εκει απο κατω κραταει λιγο χωματακια... οποτε σκεφτηκα να δημιουργησω εκει πιο πολυ κυκλοφορια... οσο για την επιστροφη, μπορω να το αλλαξω αυτο μολις ερθει και το επιπλο, αλλα νομιζω δεν εχει κανενα θεμα με το μανομετρικο ε...??? η κανω λαθος...??
|
||||
|
||||
![]()
Απλα οσο μικροτερη η διαδρομη τοσο περισσοτερο νερο θα σου ανεβαζει .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση έφτιαξες άλλο σαμπ ;
Δεν χρησιμοποιείς το σαμπ από πλεξι που έχεις φτιάξει ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |