|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες ηταν πραγματικο εργοταξιο.Το καθε ψαρακι ηταν στο κελυφος του κι εσκαβε γυρω του.Πραγματικη απολαυση.
Τα ψαρακια τα πηρα απο τον Κωστη-Azores με προπαραγγελια που εκανε καποια στιγμη. |
|
|||
|
|||
![]()
ok! ευχαριστώ..
![]() Αν έβαζες και ένα βιντεάκι με το σκάψιμο..! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε επιδη και εγω ειμαι απο Κιλκις και σκευτομαι να κανω κατι προς Αφρικανικο,μηπως μπορεις να μου πεις που βρηκες τις κιχλιδες?? Τα πετ στο Κιλκις μονο γκαπυ και νεον τετρα εχουν :P
|
||||
|
||||
![]()
στείλε του ένα PM μήπως κ έχει διαθέσιμα μερικά ψάρια από την τελευταία προπαραγγελία του, και εγώ από εκείνον τα πήρα τα δικα μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως τα πανε τα ψαρακια? απο γεννα εχεις καμια μεχρι στιγμης? σε τι αναλογια αρσ-θυλ σου βγηκαν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαλυθηκε το ενυδρειο? βλεπω μια αγγελια σου οπου και δινεις τα ψαρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο λειτουργεί κανονικά.Είχα πάρει 5 ψαράκια και μου βγήκαν 3 αρσ και 2 θηλ.Το ενα αρσ το βρήκα ένα πρωί έξω από το ενυδρείο.Έτσι έχω τώρα 2αρσ και 2 θηλ.Το ενυδρείο είναι μικρό για 4 τέτοια ψάρια και έτσι πρέπει να δώσω το ένα ζευγάρι.Τώρα που μεγαλώσανε και ξεχωρίζει το φύλο πήρα και δύο γέννες αλλά τα άφησα μέσα για να κάνει η φύση τη δουλειά της.
|
|
||||
|
||||
![]()
στο λέει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lamprologus ocellatus 'Gold' | alex siak 1986 | Tanganyika | 1 | 12-01-13 08:51 |
Πρησμένα μάτια σε lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 4 | 12-08-09 17:11 |
Lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 2 | 05-04-09 10:42 |
Lamprologus ocellatus | kostvl18 | Tanganyika | 2 | 18-03-08 22:08 |
lamprologus ocellatus(gold) | panos73 | Tanganyika | 11 | 11-04-07 20:53 |