|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶σχετος με τα Αφρικανικά...αλλά το συγκεκριμένο είδος δεν "χάνεται" λιγο μέσα στο ενυδρειο, λόγω ομοιοχρωμίας με τον βυθό???
Καλοπροαίρετο το παραπάνω σχόλιο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα τρελαθουν στης γεννες. εγω οταν τα ειχα ειχα παθη πλακα με την συμπεριφορα τους γιωργο.
το πως μπεναν μεσα στο σαλιγκαρι, πως καθαριζαν συνεχεια τον χωρο τους, οταν γεννησαν τα μωρα, ειχα παθη με το ειδος αυτο. αιντε εαν σου κανουν πολλα πολλα μικρα ισως ξανακανω και εγω ενα τετοιο. καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρομοιως κ ας τα εχω πολυ λιγο καιρο ![]() ωραιο το ενυδρειο και με το καλο να τα χαιρεσαι τα ψαρια σου ![]() ΥΓ: απορια: με νερο βρυσης το διατηρεις το ενυδρειο? κανεις κατι με σκευασματα? ή ειναι τοσο σκληρο το νερο εκει πανω? |
|
|||
|
|||
![]()
Μου κάνει και μένα εντύπωση η συμπεριφορά τους.Καμία σχέση με τα mbuna.Πιο τσαμπουκάδες είναι και δεν φοβούνται τίποτα.Όταν έβαζα τα κέλυφη μέσα με την τσιμπίδα ορμουσαν πάνω της.Με έχουν κερδίσει με τη συμπεριφορά τους αν και τα χω λίγες μέρες.
Το νερό είναι σκληρό με ph 7,2 αλλά σε κάθε αλλαγή βάζω μαγειρική σόδα και το πάω στο 8 κοντά.Μέσα στο ενυδρείο έχω θαλασσινή άμμο και το κρατάει σταθερά στο 8-8,2. |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα! να τα χαίρεσαι!
Αν επιτρέπετε τα βρήκες σε πετ η με παραγγελία? και απο πού..? |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες ηταν πραγματικο εργοταξιο.Το καθε ψαρακι ηταν στο κελυφος του κι εσκαβε γυρω του.Πραγματικη απολαυση.
Τα ψαρακια τα πηρα απο τον Κωστη-Azores με προπαραγγελια που εκανε καποια στιγμη. |
|
|||
|
|||
![]()
ok! ευχαριστώ..
![]() Αν έβαζες και ένα βιντεάκι με το σκάψιμο..! |
|
||||
|
||||
![]()
στο λέει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lamprologus ocellatus 'Gold' | alex siak 1986 | Tanganyika | 1 | 12-01-13 08:51 |
Πρησμένα μάτια σε lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 4 | 12-08-09 17:11 |
Lamprologus ocellatus. | skourkou | Tanganyika | 2 | 05-04-09 10:42 |
Lamprologus ocellatus | kostvl18 | Tanganyika | 2 | 18-03-08 22:08 |
lamprologus ocellatus(gold) | panos73 | Tanganyika | 11 | 11-04-07 20:53 |