|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι διαστασεις εχει το τζακι σου; σε βλεπω να το κανεις ενυδρειο κ να αγοραζεις σομπα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το χω σκεφτει...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το τελάρο του καπακιού έχει χείλος που μπαίνει το τζάμι μέσα ; Οι υπόλοιπες διαστάσεις, αν μετρηθούν σωστά και κοπούν σωστά δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ακριβως,θυληκωνει περιμετρικα σαν γαντι.για τις διαστασεις εχω αμφιβολια,μηπως ειναι λιγο ψηλολιγνο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι όντως ψηλολιγνο, και επειδή ειναι ψηλό , με 8αρι θελει κοντρες οπωσδήποτε, με 11αρι-12αρι πας χωρις επανω κοντρες. Λογω υψους θα έβαζα κόντρες οπωσδηποτε κατω, ότι παχος τζαμι και να εβαζα. Εκτος και αν κατω, βαλεις εξωτερικα αλουμινογωνια 2,5 εκατοστων
Στο θεμα του καπακιου , αν μετρήσεις σωστα δεν εχεις προβλημα, και απο οτι καταλαβα το καπακι εφαρμοζει εξω απο το ενυδρείο, αν ειναι ετσι και 1 χιλιοστο να το κανεις μικρότερο θα εισαι μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
Εφαρμοζει πανω μεσα εξω,εχει και στο κεντρο πλαστικη κοντρα που ενωνει το καπακι και πιανουν με σιλικονη ενα μερος του γυαλιου.κατω το τελαρο το αγκαλιαζει ολο σαν γωνιες,βεβαια για σιγουρια δεν θα πειραζαν και γυαλινες κοντρες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη καπακιου απο plexiglass | klipitiklopos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-12-11 11:05 |
κατασκευη ενυδρειου | papanikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 01-10-10 14:10 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |