|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας, ηρθε η ωρα να φτιαξω το πρωτο μου ενυδρειο. επειδη ειμαι φοιτητης και στο σπιτι μου δε χωραει μεγαλο ενυδρειο και τωρα εχω ενα 22λτ μετρησα και βρηκα μια γωνια οπου χωραει ενα με τις εξεις διαστασεις: 50χ40χ35υψος. εχω την εξης απορια. να βαλω τζαμι 5αρι η 8αρι? απο οτι υπολογισα ειναι καμια 90αρια λιτρα νερο. θα αντεξει το 5αρι? γτ αμα βαλω 8αρι θα ειναι παρα πολυ χοντρο! για τα υπολοιπα, φιλτρα κλπ θα ρωτησω αργοτερα! εΥχαριστω εκ των προταιρων!
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου με τις διαστασεις που γραφεις το ενυδρειο θα βγει περιπου 70 λιτρα. στα 70 πιστευω οτι το 5αρακι τζαμι ειναι ενταξει αλλα θα σου προτεινα 8αρι για να εισαι σιγουρος!
καλη επιτυχια απο δω και περα υ.γ. περιμενε και τους πιο εμπειρους να δεις τι θα σου πουν! |
|
|||
|
|||
![]()
σωστα γυρω στα 65 καθαρα, λαθος μ ηταν ο υπολογισμος... θα περιμενω και απο κανεναν αλλο, 5αρακι η 8αρι?.. ξερει κανεις τπτ τιμες πανω κατω? ειμαι τελειως ασχετος με το τι κοστος μπορει να εχει το τζαμι...!
|
|
||||
|
||||
![]()
100x40x40 ειχα ενα με 5χιλ. και κοντρες δεν ειχε καποιο θεμα με 5αρι λογικα δεν θα περασει τα 35-40 ευρω
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με 5αρι είσαι οκ.
θα ήθελα όμως να επισημάνω και κάτι. μετά το 5αρι δεν έρχεται το 8αρι, αλλά το 6αρι. |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα εβαλα 2 κομματακια λαστιχο χοντρο που μ εδωσε ο ηλεκτρολογος φιλος μου.! ολα οκ! σημερα το γεμισα το ενυδρειο και το μπολιασα απο το παλιο μου και ειναι ετοιμο να υποδεχθει απο δευτερα τα νεα του ψαρακια! μονο που η ασπρη ψυλη αμμος εχει βγαλει πολυ θολουρα ρε παιδι μου... (φυσιολογικο ε?) λογικα θα κατσει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπομονη και θα κατσει. Απο που την πηρες;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |