|
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε του αλατιού σήμερα !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμο το Ενυδρειο να υποδεχθεί τον βράχο . Δέχομαι ισχυρές πιέσεις απο την κόρη για ψαράκι ... Να υποκύψω η θα το φάει ο ζωντανός βράχος απο ότι βγάλει . Οι φωτό είναι με το κεσσιλ 360w κρεμασμένο πρόχειρα .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μικρή (να την χαίρεσαι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ξεκινησαμε ... μεχρι και η γυναικα μου χαζευε ....
ο ζωντανος βραχος μπηκε και ηδη βγηκαν τα ζωντανα εξω.... ολα τα βραχια μπηκαν χυμα...αλλη μερα η κατασκευη... |
|
|||
|
|||
![]()
Οποίος μπορείς ας πει την γνώμη του και τι λάθος έχω κάνει . Προσπαθώ να φτιάξω πλατώματα και σπηλιές για μαλακά κοραλλια και ψάρια . Οι βράχοι πάντως έκατσαν πολύ καλα .. Δεν κουνιούνται με τίποτα .. Μήπως να μην τους δέσω και να βάλω απο κάτω μόνο κολλα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις πολύ καλό βράχο που μπορείς να κάνεις πολλά σχήματα και διαμορφώσεις....
Βάλε λίγο φαντασία !!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι σπηλιές θα φτιαχτούν απο μόνες τους Δωσε παραπάνω όγκο στο στησιμο Αποψη μου ειναι να το δοκιμάσεις εκτός ενυδρειου και να καταλήξεις στο στησιμο που θα σου αρεσει Δεν κάνει κακό και λίγο "μάτι" https://www.google.gr/search?q=marin...w=1366&bih=657 Κι εγω αρχικά σκεφτόμουν να τους κολλήσω, τελικά "κουμπωσαν" ο ένας με τον άλλον Απεφυγε τις κολες, γιατι αν αλλάξεις γνώμη....δεν εχει πισωγύρισμα |
|
|||
|
|||
![]()
ok . Νομιζω οτι τωρα εφτιαξα αεροπλανοφόρο να προσγειωνονται κοραλια .... πως σας φαινεται τωρα?
οι πέτρες εκατσαν καλα κι εκμεταλευτηκα καποιες τρυπες τους με ται ραπς. αν κατρακυλισουν αυτες οι πετρες ... σφυρατε μου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΣ | BASILISPOINTER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-01-12 22:40 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
κατασκευη ενυδρειου | nakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-02-11 20:51 |
Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |