|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι το 6000 δεν χαλαει με τιποτα!!!! ενα 800αρι θα ξεκινησω σε λιγο για να εχω και στο σπιτι κατι... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις αποφάσισα να το αφήσω προς το παρών και να διαβάσω
![]() Στο μέλλον θα έχετε σίγουρα νέα μου!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εγραψα τιποτε περισσοτερο και τιποτε λιγοτερο (εκτος κι αν αυτα που γραφω τα καταλαβαίνω μονο εγω) Οσο για το τι εχει αλλαξει εδω μέσα...πρωτα πρεπει να καταλάβω τι εννοείς, για να μπορέσω μετα να απαντησω Καλώς ή κακως δεν έχουμε ολοι τη δυνατότητα να ξεκιναμε με 500λιτρα αλλα την παλεύουμε με τα μεσα που διαθετουμε Το να απανταμε στις ερωτησεις καποιου, δεν σημαινει ταυτοχρονα "πήγαινε αυριο και ξεκινα να αγοραζεις υλικα" ΥΓ : Στο τελος θα νιώσω υπέρ ήρωας που ξεκινησα στο γλυκο με 30λιτρο και τωρα ξεκιναω στο αλμυρό με 60λιτρο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- σε καταλαβαινω.... σε πλησιαζω... χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-11-14 στις 23:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το χόμπι εξελίσσεται και μυθοι καταρριπτονται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ειναι καλο να διαβασει πρωτα λιγο παραπανω και μετα να ξεκινησει νομιζω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το διάβασμα, ειδικά στο θαλασσινό, ειναι κάτι παραπάνω απο απαραίτητο Νομιζω πως τελικά συμφωνούμε σε όλα ![]() Οποιος θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις, στο τέλος θα βρεθεί να πετάει λεφτά και να χάνει ζωντανά Σωστός προγραμματισμός, οργάνωση και υπομονή πάνω απ όλα! Η δική μου (μικρή) ένσταση, αφορούσε στο να "μην το προχωρήσει, επειδή έχει μικρό ενυδρείο" ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ιδικα καποιος που δεν θα διαβασει θα παει σε ενα πετ, θα τον φορτωσει με 3-4-5-6 ψαρια και θα του πει χωρανε... ![]() ![]() ειδες που σε επιασα με το καλο και συμφωνησες.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Οι μύθοι μπορεί να καταρίπτονται... η βλακεία μας όμως; Πως μπορεί να αισθάνεται κάποιος ευχαριστημένος... βλέποντας (θαλάσσιο) είδος (έστω και μικρό)... σε ένα ενυδρείο 20Χ20 εκ. ; Εγώ... όχι.- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πχ δοκιμάζω για 1η φορά θαλασσινο σε 38Χ38Χ43 Αυτό έχω αυτό δοκιμάζω. Και φυσικα ΔΕΝ βαζω ψαρια που απαιτουν περισσότερα λιτρα Ο φιλος δεν ανέφερε 20λιτρο. Μιλησε για 60λιτρο γιατί αυτό έχει Συμφωνώ πως δεν πρεπει να κανει το παραμικρο, πριν λιωσει βιβλια και site, απ το διαβασμα Αλλα διαφωνώ να παψει να το σκεφτεται, επειδή το 60λιτρο σε καποιους φαινεται μικρο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 38*38 τι θα βάλεις ;
|
||||
|
||||
![]()
Σοκολατένιε... για να ΜΗΝ το "ζαλίζουμε"... ξαναδιάβασε τι έγραψα στο #17... κι ΑΝ υπάρχει ακόμα απορία... να το κουβεντιάσουμε.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω φιλε επειδη ειμαι σαν κ σενα...θα σου ελεγα να ξεκινησεις αυτο που θελεις κ στα λιτρα που εχεις!!
αν δεις οτι την παλευεις πανω απ'ολα οικονομικα ανεβα λιτρα!!κ εγω με 60 ημουν...πηγα στα 100...κ εφτασα 330... εγω θα πουλησω τελικα το 300αρι μπυ (για αλλους λογους) κ μολις φτιαξω παλι θα κανω ενα 60λιτρο θαλασσινο!!! αν εσενα δ σου αρεσει μου το πουλας κ βλεπεις τι ωραιο γινεται...χαχαχ!!! απλα σωσταλενε κ οι υπολοιποι...θελει λιγο διαβασμα... |
|
||||
|
||||
![]()
artsi28... για πόσο καιρό συνολικά... τα "κράτησες" τα ενυδρεία;
|
|
||||
|
||||
![]()
για αρκετα χρονια αλλα δ καταλαβαινω την ερωτηση σου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορία... ΔΕΝ έχει παραπάνω εξήγηση.-
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα δ κολαγε πουθενα αυτη η ερωτηση!!!
για αλλο πραγμα λεμε στο post του παιδου |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ακούσω την συμβουλήσας και θα πάω σε ένα μεγαλύτερο.
Καλά είναι τα 100λ ή και λίγο παραπάνω για θαλασσίνο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν θες να διαβάσω μόνο το #17, γιατί έγραψες άλλα τόσα μετά το #17???? Απορία.... ![]() Και 2η απορία : Τι γυρεύεις στα αλάτια???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιμενω πως και πως να δω το ενυδρειο σου και να το καμαρωσω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για μένα το θέμα έκλεισε : Ο καθένας προχωρά με ότι μέσα έχει και οφείλει 1ον να έχει ενημερωθεί γι αυτο που παει να κανει και 2ον να μην ρισκάρει ζωές... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Θανάση θα σε εκπλήξω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σαφως καλυτερα τα λιτρα που θα πας φιλε μου αλλα εκτος απο το κοστος αγορας ενος μεγαλυτερου ενυδρειου που λες οτι θα κανεις...ανεβαινεις σε λεφτα κ στον εξοπλισμο (εκτος αν σε καλυτει αυτος που ηδη εχεις) , σε κοστος "στησιματος" να στο πω ετσι γιατι ανεβαινεις κ στα κιλα βραχου που θες για τα λιτρα αυτα αλλα κ μετα στο κοστος συντηρησης!!!
σκεψου κ αυτα φιλαρακι κ μετα αποφασισε για το αν θα πας σε μεγαλυτερο ενυδρειο ποσο μαλλον σε θαλασσινο που λεμε!! αν κ παλι επιμενεις...επιμενω κ εγω στην προταση μου που σου εκανα να μου πουλησεις το "μικρο" κ να το κανω εγω κουκλι θαλασσινο σε καμποσους μηνες που θα ξεμπερδεψω...!!! κ θα χωρανε κ τα ψαρακι μια χαρα.... ![]() ταπεινη μου αποψη παντα....κ αρχαριος σχετικα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παλιό απωθημένο... από το 1985 είχα βάλει στα σχέδια ένα θαλασσινό... ακόμα στα σχέδια έχει μείνει... κι ας έχω τόσα ενυδρεία στο σπίτι.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά μην ξεκινήσεις με τπτ 20Χ20, γιατί όσο μικρό ψάρι κι αν βάλεις, δεν θα το χαρείς... ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχας θα ηθελα να καλησπερισω για ακομη μια φορα ολα τα παιδια του φορουμ.
Μετα απο περιπου εναμιση μηνα διαβασματος πιστευω πως σχεδον ολες οι αποριες που ειχα στα θαλασσινα ενυδρεια δεν υπαρχουν πλεον. Εψαξα και βρηκα αυτο το ενυδρειο http://www.petsupermarket.gr/4009/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/water-home-80x35x45cm-126lt.html Τη λετε ειναι καλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και χρονια πολλά
Ολα μια χαρά ειναι, αρκεί να έχεις σκεφτεί που θα μπουν τα φωτα (και τι φωτα θα είναι αυτα), που θα μπει στο σκιμερ, που θα μπει το φιλτρο (εσωτερικό, κρεμαστο ή εξωτερικό) Θέλω να πω, μην σ απασχολεί η γυάλα αυτή καθ αυτη, αλλά και τα παρελκόμενα που θα χρειαστεις τα οποία τελικά ειναι πιο σημαντικά απ τη γυάλα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |
Θαλασσινο 60 λιτρα? | epistimon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 15-04-07 12:44 |
Λιτρα για θαλασσινο ενυδρείο | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 17-06-06 12:57 |